Ora 13. Unul dintre cele mai mari bulevarde din capitala. Barbatul cazut pe caldaram a asistat la parada militara impreuna cu fiul sau. A baut iar organismul i-a cedat. Baiatelul asista neputinsios la criza tatalui. Multi ii vad, dar nimeni nu suna la salvare.

Ne-a fost imposibil sa ramane indiferenti. Am sunat imediat la numarul de urgenta! Pana la ajungerea salvatorilor, o masina se opreste brusc langa noi.



De la volan sa da jos barbatul din imagini. Da dovada de o omenie cum rar ne-a fost dat sa vedem, mai ales la fata locului. Incearca sa ii acorde victimei primul ajutor.

Ajutat de noi, de oamenii legii si de salvatorul misterios omul isi vine in simtiri. Refuza sa mearga la spital in ciuda insistentelor cadrelor medicale. Nu pentru mult timp insa, pentru ca alcoolul il daraman iar.

De data aceasta totul s-a terminat cu bine. Nici nu vrem sa  ne gandim ce s-ar fi putut intampla daca mai intarziam cateva momente. Baiatul ramasese intepenit de groaza langa tatal in convulsii, oamenii din zona pareau si ei prea socati ca sa mai cheme salvatorii. Afara temperatura abia depasea pragul inghetului. Frigul in combinatie cu alcoolul puteau fi fatale! Nu ramaneti indiferenti in astfel de cazuri! Si dumneavoastra puteti salva suflete!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si