Jucătoarea chineză Momo Zhou, care a câștigat un important turneu BDO în carieră, a murit subit miercuri la vârsta de 31 de ani, potrivit Mirror.co.uk. Sponsorii ei, Target Darts, au anunțat joi vestea pe Twitter.

Expertul Paul Nicholson a descris moartea lui Momo Zhou ca fiind „cu totul de necrezut”.

Citește și: Dramă în lumea sportului. Pilotul de curse de 17 ani a murit într-un accident oribil (VIDEO)

Au fost aduse omagii peste omagii jucătoarei chineze care, în 2018, a devenit a doua femeie care a jucat la Cupa Mondială la Darts.

„Suntem copleșiți de tristețe să anunțăm dispariția lui Momo Zhou (31 de ani), un membru iubit al familiei #TeamTarget cu sediul în China”, au postat pe Twitter oficialii echipei profesioniste de darts.

„Gândurile noastre sunt alături de familia ei în acest moment dificil”, au spus oficialii Federației naționale de la Beijing.

Momo Zhou este cunoscută după apariția ei la Cupa Mondială de Darts

Momo Zhou este cunoscută după apariția ei la Cupa Mondială de Darts

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cine a fost Momo Zhou și cum a murit 

Momo Zhou este cunoscută mai ales pentru apariția ei la Cupa Mondială de Darts, reprezentând China în 2018.

Ea a devenit a doua sportivă din lume care a participat la acest eveniment internațional după ce Anastasia Dobromyslova a reprezentat Rusia în 2010. 

Citește și: Natalia era însărcinată în 15 săptămâni când a fost înjunghiată de un "monstru" la ea acasă. Criminalul, huiduit de 1.000 de oameni în stradă

Fostul jucător profesionist englez Nicholson a reacționat la vestea morții inexplicabile a lui Zhou: „Veștile despre Zhou Momo sunt cu totul incredibile”, a scris el pe Twitter. „Atât de tragic la vârsta de doar 31 de ani.”

Nu sunt cunoscute până în acest moment cauzele morții sportivei chineze.

Momo Zhou este cunoscută după apariția ei la Cupa Mondială de Darts

Campioana Momo Zhou era celebră după apariția ei la Cupa Mondială de Darts 

[Sursa foto: Facebook]

O altă tragedie uriașă a lovit ieri lumea sportului. Pilotul de curse Federico Gutierrez, speranța pilotajului mexican, a pierit într-un accident îngrozitor care a transformat o mașină de lux într-un morman de fiare.

Tânărul pilot de 17 ani,  campion în cursele Nascar  din Mexic, a murit în urma unui accident oribil de mașină.

Federico Gutierrez se afla în mașina Porsche condusă de fratele său mai mare – pilot profesionist și el, Max Gutierrez, în vârstă de 20 de ani.

Citește și:  Noi detalii în cazul antrenorului de fitness care a adus prăjituri cu marijuana la petrecere. Dulciurile au costat 750 de lei și au fost aduse în loc de cadou

Adolescentul Federico – supranumit „Fico” – a fost declarat mort la fața locului, în timp ce Max a fost transportat cu avionul la spitalul din Mexico City.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si