Cum a ajuns să arate Mona Muscă la 14 ani după ce a ieșit din viața publică. FOTO

Nimeni nu mai știe nimic despre Mona Muscă. Fosta politiciană a dispărut din spațiul public de mai bine de 14 ani.

Author: Georgiana Balaban miercuri 13 ianuarie 2021 , 16:42

Mona Muscă în prezent
Cum arată Mona Muscă la 71 de ani.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mona Muscă are acum 71 de ani. Femeia a dispărut din showbiz de mai bine de 14 ani. Ea a fost ministru al Culturii, fost deputat ajuns vicepreședinte al Camerei și, în general, mare speranță liberală.

Mona Muscă a avut o contribuție importantă în viața politică. Mona s-a restras din politică atunci când a primit verdictul de colaborare cu Securitatea.

Cine a fost Mona Muscă

Monica Octavia Muscă, născută Nicoară; s-a născut pe data de 4 mai 1949, Turda, România. Fosta politiciană s-a retras demult din acest domeniu, iar acum trăiește liniștită, departe de tumultul în care se regăsesc politicienii noștri, în ziua de azi. Ajunsă la aproape 71 de ani, Mona Muscă arată ca o pensionară veritabilă și, de când nu a mai avut apariții publice, s-a schimbat extrem de mult.

Mona Muscă a fost membru PNL și a ocupat funcții importante timp de 11 ani. În 2010, a fost printre susţinătorii lui Teo Trandafir care, la acea vreme, a candidat la un loc de deputat pentru PDL. A fost una dintre rarele apariţii legate de politică ale Monei Muscă.

Mona Muscă a absolvit în anul 1972 Facultatea de Filologie la Universitatea din Timișoara. Între 1972 și 1976 a fostprofesor de limba și literatura română la școala generală Gurba din județul Arad. Din 1975 și până în 1982 a fost asistent universitar la Universitatea Timișoara, iar din 1982 până în 1996 a fost cercetător științific la Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan” al Academiei Române.

Citeste si: Cum arata Mona Musca la 11 ani dupa retragerea din politica

În anul 1990 devine membru al Alianței Civice (care se transformă în Partidul Alianța Civică), iar între 1991 și 1995 a fost membru în Consiliul Național al PAC și conduce Departamentul de Imagine și Relații Publice.

Citeste si: VIDEO| „Escrocul cu o mie de voci”, prins dupa ce a imitat-o pe Mona Musca

Politiciana Mona Muscă s-a restras din televiziune, de mai bine de 14 ani. În prezent, doamna politicii, are 71 de ani. Își duce bătrânețea în siguranță și liniște. În prezența aspectului fizic, timpul nu a iertat-o pe Mona Muscă. Acum, Mona locuiește departe de Capitală.

Mona Muscă în prezent
Mona Muscă în prezent.[Sursa foto: google]

Ea stă acum într-o căsuţă din Caraş-Severin şi a putut fi văzută de-a lungul timpului rar la anumite evenimente culturale: lansări de film sau carte. Deși a acumulat mai multe kilograme în plus, Mona și-a păstrat coafura care a consacrat-o. În prezent, Mona poartă ochelari de vedere și a rămas aceeași doamnă elegantă pe care o știm cu toții.

Pe lângă angajamentele pe care le are la diferite instituții, Mona Muscă are grijă de soțul ei în vârstă de 85 de ani și pleacă din când în când în SUA ca să-și vadă fiica și pe cei doi nepoți.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si