Legătura neașteptată dintre Mona de la „Puterea Dragostei” și un bărbat mai mare cu 20 de ani decât ea

Legătura neașteptată dintre Mona de la „Puterea Dragostei” și un bărbat mai mare cu 20 de ani decât ea. Fanii emisiunii au rămas uimiți de trecutul brunetei.

Georgiana Balaban, miercuri 12 august 2020 , 15:07

mona și tata nicos
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mona de la Puterea Dragostei. Legătura neașteptată dintre Mona de la „Puterea Dragostei” și un bărbat mai mare cu 20 de ani decât ea. Omul este nimeni altul decât tatăl lui Nicos de la „Puterea Dragostei”. Se pare că Mona Stoian a avut o relație atât cu Nicos cât și cu tatăl acestuia.

Mona de la Puterea Dragostei. State Lavinia Cristina, alias Mona, a fost dansatoare în cluburile de noapte. Tânăra, în vârstă de 28 de ani, are și un băiețel de doar 8 ani. „Mă numesc State Lavinia Cristina, mi se spune Mona. De profesie sunt cosmeticiană, iar ca hobby îmi place foarte mult să călătoresc, să mă plimb prin parc și să merg la cinema. Mă aflu în această competiție din dorința de a cunoaște oameni noi și de ce nu puterea dragostei” a mărturisit Mona de la „Puterea Dragostei”.

mona și tata nicos

Legătura neașteptată dintre Mona de la „Puterea Dragostei” și un bărbat mai mare cu 20 de ani decât ea

Mona de la Puterea Dragostei. Mona de la „Puterea Dragostei” a transmis ce așteptări are de la emisiunea de la Kanal D: „Nu aș accepta niciodată că bărbatul de lângă mine să mă mintă, să mă înșele și să fie gelos. Sunt o femeie greu de cucerit și îmi intri greu în grație, dar dacă vrei să mă ai trebuie să lupți!”.

mona și tata nicos

Mona de la Puterea Dragostei. Tânăra din București a menționat că s-a înscris în cadrul competiției pentru a-i găsi un „tati” fiului său. Concurenta „Puterea Dragostei” a lucrat în cluburi de noapte pentru a-și întreține copilul. În prezent, băiatul său este crescut de bunici.

Mona de la Puterea Dragostei. Citeste si: Intervenție de ultim moment pentru Berna de la „Puterea Dragostei”. Ce a pățit fosta concurentă

Mona de la Puterea Dragostei. Citeste si: Detalii incendiare din relația Bernei de la „Puterea Dragostei” cu mama lui Philip Albu

Mona de la Puterea Dragostei. Citeste si: Ramona de la „Puterea Dragostei” , mesaj dur pentru concurenții sezonului 3

Mona de la Puterea Dragostei. Focoasa brunetă a spus că prefera bărbații bruneți, însă acum se uită și după bărbații mai blonzi. Femeia speră că își va întâlni adevărata dragoste în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei”. Mona a încheiat prin a spune că este o persoană ambițioasă și că ajunge întotdeauna unde și-a propus.

mona și tata nicos

Mona de la Puterea Dragostei. Mona de la „Puterea Dragostei” formează un cuplu în prezent alături de George. Cei doi au o relație bazată pe încredere, deoarece Mona a fost sinceră și i-a povestit de la început lui George, trecutul său tumultos. Mona, George și Nicos de la „Puterea Dragostei” duc un război aprig cu replici dure axat pe faptele Monei din trecut. George de la „Puterea Dragostei” își susține iubita pe deplin.

Mona de la Puterea Dragostei. Citeste si: Cristi Comănici de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre Jador ”Îl știu dinainte de emisiune”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si