Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului de Oftalmologie! A fost numita in functie, desi era cel mai tanar medic din spital!

Prietenii au aflat ca Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului de Oftalmologie chiar de la celebrul medic.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan luni 23 aprilie 2018 , 08:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Apropiatii au fost informati ca Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului de Oftalmologie chiar de la aceasta." Azi se împlinesc 25 de ani de cind am fost numita director al Spitalului Clinic de Urgente oftalmologice de domnul Prof. Andrei Firica, pe atunci şeful Directiei de Sanatate Publică”, a postat Monica Pop. 

Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului: "L e multumesc colegilor mei pentru sustinere"

„Ii multumesc pentru incredere (eram atunci cel mai tînăr medic din spital), le multumesc colegilor mei pentru sustinere si, cu o singura exceptie, tuturor Ministrilor Sanatatii pentru ca ne-au ajutat mereu şi neconditionat, indiferent de culoarea lor politica. Asa am putut transforma cladirea spitalului intr-una moderna, cu aparatura completa de ultima generatie si la performante deosebite.”, a mai scris Monica Pop.

Citeste si: Imaginea care face înconjurul lumii. Momentul în care un copil de 8 ani este scos de sub dărâmături și își vede mama- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului:  „Pacientii nostri au varste intre cateva ore si 104 ani"

Amicii si pacientii au aflat ca Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului de Oftalmologie.  „Pacientii nostri au virste intre cîteva ore (nou-nascuti) si 104 ani! Sa traiasca toti! Si ei si noi! Si toti cei care au pus umărul pentru a ne ajuta să ajungem în fruntea oftalmologiei romanesti!”, a incheiat Monica Pop.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si