"Cand voi cantari 450 de kilograme si voi fi complet imobilizata ma voi simti ca o regina" declara femeia care este model pe un site cu femei supraponderale destinat adultilor. Ea a fost ajutata sa isi indeplineasca aceasta obsesie morbida de catre iubitul ei Sid in varsta de 25 de ani care gateste zilnic cantitati enorme de mancare pentru Monica si ii prepara shakeuri hipercalorice pe care i le toarna pe gat cu ajutorul unei palnii.

Acum, prioritatile s-au schimbat pentru Monica si Sid. Tanara de 28 de ani este din nou insarcinata si este hotarata ca de data aceasta sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a nu mai pierde sarcina. Pana acum, Monica a mai ramas de doua ori insarcinata, dar nu a reusit sa duca sarcinile la bun sfarsit.
Cea de-a treia sarcina i-a tras tinerei un semnal de alarma in ceea ce priveste greutatea ei si a stilului nesanatos de viata pe care il duce.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Sa ajung imobilizata la pat si Sid sa aiba grija de mine este o fantezie sexuala a amandurora si abia asteptam sa se intample asta", declara Monica in urma cu un an.

Dar visul de a deveni parinti a fost mai presus de aceasta fantezie pentru cei doi iubiti. Monica, care este insarcinata in 15 saptamani, a inceput sa manance mai putin si sa faca si exercitii fizice. Pana acum, ea a reusit sa dea jos 91 de kilograme.

"Vreau sa fiu activa pentru copilul meu. Vreau sa ma pot da jos din pat si sa am grija de el. Nu pot sa fac asta daca sunt imobilizata la pat", a declarat tanara care a suferit o depresie dupa pierderea celor doua sarcini, scrie Daily Mail.

Vezi Aici cum arata acum Monica. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si