O mașină a spulberat trei pietoni în noaptea de Revelion, în localitatea Cotnari din județul Iași. 

Citește și: Cazul șocant al fostului deputat de Gorj care a încercat să se sinucidă înainte de Anul Nou

Un bărbat de 42 de ani a murit pe loc, iar un copil de 14 ani a suferit răni extrem de grave. 

Ce a transmis ISU Iași

Potrivit ISU Iaşi, în urma accidentului două dintre victime au suferit fracturi, iar cea de-a treia a fost găsită inconştientă.

Citește și: Incendiu puternic în noaptea de Revelion. O casă din Sectorul 5 a fost cuprinsă de flăcări

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

„În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, pietoni loviţi de un autoturism. Două sunt conştiente, cu fracturi şi una este inconştientă. La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de intervenţie, un echipaj de prim ajutor calificat şi două ambulanţe tip B şi C de la SAJ Iaşi”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Citește și: Tragedie la Spitalul Județean din Brăila. Un lift s-a prăbușit cu patru oameni în el, iar alți doi au fost răniți

Coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că a treia victimă, o persoană în vârstă de 42 ani, a suferit un traumatism cranio cerebral sever şi un stop cardio respirator.

Medicul de pe ambulanţa sosită din oraşul Târgu Frumos a declarat ulterior decesul.

Copil de 14 ani, în stare gravă

Potrivit Dianei Cimpoeşu, una dintre victime, un bărbat de 39 ani, a fost diagnosticat de medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi cu traumatism cranio cerebral, traumatism cranio facial, fractură de membre superioare.

Citește și: Tzancă Uraganu, în centrul unui scandal uriaș chiar de Revelion. Ce a făcut manelistul

A treia victimă, un copil 14 ani, a suferit un traumatism cranio cerebral, fractură de gambă stângă, fiind dirijat la UPU de la Spitalul pentru Copii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si