Motivul pentru care Tamara Buciuceanu-Botez nu va fi înmormântată pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. Află cine a luat decizia

Tamara Buciuceanu-Botez, va fi înmormântată azi, 18 octombrie 2019 la Cimitirul Sfânta Vineri. Actrița a decedat marți, 15 octombrie la spitalul Elias.

G.B., vineri 18 octombrie 2019 , 09:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sursă foto: Libertatea

Motivul pentru care Tamara Buciuceanu-Botez nu va fi înmormântată pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu

Deși se aștepta ca Tamara Buciuceanu-Botez să fie înmormântată pe aleea plină de celebrități a Cimitirului Bellu, serviciile funerare vor avea loc în cartierul bucureștean Griviței, unde se află Cimitirul Sfânta Vineri.

Citeste si: Ionică din Liceenii moștenește întreaga avere a Tamarei Buciuceanu-Botez

Află cine a luat decizia

Motivul pentru care actrița a ales acest loc de veci, este soțul său medicul anestezist Alexandru Botez. Decizia a fost luată de artistă când încă era în viață. Ea și-a dorit să fie alături de soțul ei și a refuzat categoric să fie înmormântată pe Aleea Artiștilor de la Cimitirul Bellu, alegând ca locul de veci să fie la Cimitirul Sfânta Vineri, unde se află trupul neînsuflețit al soțului, dar și al părinților marii actrițe, Iulia și Ioan, scrie libertatea.ro.

Motivul pentru care Tamara Buciuceanu-Botez nu va fi înmormântată pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. Află cine a luat decizia

Actrița l-a cunoscut pe medicul anestezist în urmă cu 55 de ani și au fost căsătoriți timp de 33 de ani, iar iubirea lor a fost pe cât de mare, pe atât de discretă. De aceea, la moartea medicului, în anul 1996, actrița i-a preluat și i-a folosit numele de familie, devenind Tamara Buciuceanu Botez.

Citeste si: Tamara Buciuceanu-Botez va fi înmormântată la Cimitirul Sfânta Vineri, azi, la ora 12:00

Tamara Buciuceanu Botez a murit marți, 15 octombrie, la vârsta de 90 ani la spitalul Elias. Supranumită "Doamna comediei românești", actrița a lăsat o moștenire neprețuită teatrului și filmului din țara noastră. Familia Regală a României a transmis că a aflat cu multă tristeţe vestea trecerii în neființă a marii actriţe Tamara Buciuceanu, una dintre figurile emblematice ale teatrului şi filmului românesc din ultimii 70 de ani. Tamara Buciuceanu a primit de la Regele Mihai I rangul de Ofiţer al Ordinului Coroana României.

Citeste si: Rămas bun, mare doamnă! Unde va fi depus trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu Botez

Motivul pentru care Tamara Buciuceanu-Botez nu va fi înmormântată pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. Află cine a luat decizia
Înmormântarea va avea loc la ora 13.00.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si