In momentul de fata, cei dela renault au trei sedii in Capitala, in Militari pe bulevardul Preciziei, altul in cladirile West Gate din vestul Bucurestiului si o vila din centrul Capitalei.

Pentru a realiza acest proiect exista doua oferte, una de la omul de afaceri Simon Roth care doreste constructia unui complex nou pe Bulevardul Preciziei, iar a doua din partea lui Liviu Tudor, cel care detine proiectul West Gate din Bucuresti.



Miza acestor discutii este inchirierea unei cladiri de aproape 40.000 de metri patrati, cladire ce ar genera venituri anuale de peste 6,2 milioane de euro din chirie, asta lunand in calcul un pret de 13 euro pe metrul patrat pe luna, noteaza cei de la Ziarul Financiar.

In urmatoarele doua luni urmeaza sa se stabilizeze aceasta afacere care poate constitui una dintre cele mai mari proiecte de pe piata imobiliara din Romania.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si