Ne dorim multi turisti, dar nu prea stim cum sa-i intampinam. Ce se intampla cu strainii care ajung in Capitala

Ne dorim multi turisti, dar nu prea stim cum sa-i intampinam. Spre exemplu, in Capitala, parcarea unui autocar langa un obiectiv turistic este misiune imposibila. Am facut astazi un experiment care ne arata cum cel mai mare oras din tara pare sa-i respinga pe calatori!

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D joi 01 iunie 2017 , 19:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vedem aici parcarea de la Muzeul Satului. Pardon, prima banda de pe Soseaua Bucuresti Ploiesti. Si asta pentru ca autoritatile nu au gandit niciun spaciu special pentru zecile de autocare ce aduc aici turisti, zi de zi.

Prima banda de pe o sosea aglomerata a capitalei este plina ochi cu autocare.

Sa nu-i blamati pe soferi. Nu au venit aici de placere.

Filozofia marilor orase din Romania pare simpla: ne dorim turisti, dar fiecare sa se descurce cum poate!

Sa luam ca exemplu principalele muzee din Bucuresti: Muzeul Satului, Antipa si Muzeul de Arta. Cu greu gasesti langa ele un loc de parcare regulamenta pentru un autocar.

Iar acolo unde sunt spatii, ca in acest loc, fie sunt parcate deja autoturisme, fie gasim intragul spatiu inchis, pentru un alt eveniment. ((6.53…8.10))

Poate ca vi se pare inutila discutia despre parcarea autocarelor intr-un oras sufocat si asa de masini. Dar turistii reprezinta o sursa de venit pentru capitala. Ne perimtem sa renuntam la ea?

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si