Nea Popa, din serialul "La bloc", trece prin clipe grele: "Astăzi a murit! A plecat într-o lume mai bună"

Actorul Tudorel Filimon, care a interpretat personajul Nea Popa din serialul “La bloc”, trece prin momente grele.

M. P., vineri 22 februarie 2019 , 09:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nea Popa a pierdut o persoană dragă din viața lui. Vestea tristă vine la mai bine de trei ani după ce a rămas fără vilă din cauza datoriilor pe care le avea la bănci.

Citeste si: Doliu în lumea artistică! Anunțul trist a fost făcut chiar de sora cântărețului: "Adio, maestre!"

Recent, socrul lui „Nea Popa” s-a stins din viaţă, iar actorul și Drăguţa Filimon, soția lui, sunt sfâșiați de durere. „Astăzi a murit TATA! A plecat într-o lume mai bună. Dumnezeu să te ierte, suflet drag„, este mesajul soţiei lui Tudorel Filimon.

Citeste si: S-a aflat cauza morții Denisei, copila care s-a stins în brațele bunicii

În vârstă de 66 de ani, Tudorel Filimon a reușit să își cumpere un apartament cu două camere, după multe ore de muncă. În cadrul unui interviu oferit recent, actorul a mărturisit că stă bine din punct de vedere financiar și a subliniat că nu vrea să ofere mai multe amănunte despre visul său de a-și cumpăra o nouă locuință, după ce banca i-a luat vila.

“Am proiecte în continuare, joc în mai multe piese de teatru, iar cei care vor să mă vadă pot veni la «Teatrul Dramaturgilor Români», plus că pe lângă asta am mai jucat şi în mai multe filme. Cu banii acum sunt bine. Mă descurc şi nu îmi place să mă plâng. Mi-am cumpărat un apartament cu două camere, însă nu vreau să vorbesc mai mult”, a mărturisit Tudorel Filimon.

 

 

Te-ar putea interesa si