Necazuri mari pentru ultimul sot al Maiei Morgenstern! Medic renumit, Dumitru Baltateanu a fost chemat la tribunal de un fost pacient, care-i cere daune morale!

Dumitru Baltateanu are o fata, Isadora, cu marea actrita Maia Morgenstern.

Petru Luca, marți 14 noiembrie 2017 , 21:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vreme de 14 ani, pana in 2015, medicul Dumitru Baltateanu si actrita Maia Morgenstern au alcatuit o familie, cei doi devenind in acest interval si parintii Isadorei (12 ani). Specialist in patologie pediatrica neurochirurgicala si endoscopie, Baltateanu s-a format profesional in Franta, acolo unde a si cunoscut-o pe Maia, la Marsilia. Neurochirurgul Baltateanu face parte din echipa de baza a spitalului Elias, dar necazurile nu l-au ocolit in ultima vreme pe ultimul sot al celebrei actrite.

In 2016, medicul a fost actionat in judecata de un pacient nemultumit, dosarul fiind depus la Judecatoria Sectorului 1 din Capitala, dupa care a migrat catre Curtea de Apel Bucuresti. Magistratii de acolo si-au declinat insa competenta, intorcand dosarul la Judecatoria Sectorului 1, acolo unde cauza se judeca in prezent. La infatisarea de la inceputul lunii octombrie s-a decis amanarea pronuntarii pentru 27 noiembrie. Reclamantul are de la ultimul sot al Maiei Morgenstern "pretentii daune morale", spitalul fiind si el in rol de "parat", in timp ce o societate de asigurari este chemata in garantie. 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si