Negoiță, atac devastator la Firea: E victima propriei dorinţe de mărire

Mircea Pop, marți 29 septembrie 2020 , 15:34

Negoiță, atac devastator la Firea: E victima propriei dorinţe de mărire
Negoiță, atac devastator la Firea: E victima propriei dorinţe de mărire
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"E un foarte bun comunicator, dar nu are treabă cu Primăria, cred că nu înţelege ce înseamnă primăria", afirmă Negoiţă, despre Gabriela Firea.

"Sincer, nu îmi doream să scriu aceste rânduri. E prea la cald, e vorba despre cineva care a pierdut, o femeie, şi m-am gândit că, dacă ies public acum, se va considera că mă urc cu picioarele pe un om care este la pământ. Însă, din nefericire pentru cea în cauză, văd că nu se poate abţine nici măcar în aceste momente, atacă, zgârie şi caută vinovaţi pentru propriul eşec. În aceste condiţii, anumite lucruri trebuie spuse, răspicat. Le spun acum, am evitat să le spun în plină campanie. Şi poate, din respect pentru cel învins, nu le mai spuneam niciodată, dar văd că învinsul nu-şi poate accepta înfrângerea cu demnitate…", a scris Robert Negoiţă, marţi, într-o postare pe Facebook.

De ce a refuzat să facă echipă cu Firea

El mai susține că a refuzat că facă echipă "cu un primar general care, în relaţia cu primăria pe care am condus-o şi o voi conduce, a fost, în primul rând, preocupată de cum să facă astfel ca instituţia pe care o reprezint să nu facă prea multe lucruri, terorizată fiind de paranoia potrivit căreia eu mi-aş fi dorit ca prin lucrurile pe care le făceam pentru Sectorul 3 să atac ulterior fotoliul de primar general".

Citeste si: Gabriela Firea: „Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti”

Negoiță, atac devastator la Firea: E victima propriei dorinţe de mărire
Negoiță, atac devastator la Firea: E victima propriei dorinţe de mărire

"Nu, doamna fostă primar, îmi doream să mă ajutaţi să fac parcări pentru cetăţenii Sectorului 3, să se facă deratizare în Sectorul 3, îmi doream să avem iluminat public în Sectorul 3, îmi doream ca bulevardele din Sectorul 3, aflate în subordinea dvs, să fie demne de un Sector European, îmi doream şi eu apă caldă pentru comunitatea noastră. În esenţă, îmi doream să vă faceţi treaba în raport cu cetăţenii Sectorului 3, să rezolvaţi lucrurile care ţineau prin lege de responsabilitatea Primăriei Generale. Şi v-am rugat, ani de zile, iar când am văzut că nu vreţi să faceţi aceste lucruri, m-am oferit să le fac eu cu insituţia pe care o conduceam, pe banii Sectorului 3, chiar dacă aveam un buget de şase ori mai mic. Nici asta nu s-a putut, că vă era frică să nu care cumva să demonstrez că se poate. Şi m-aţi blocat zâmbindu-mi în faţă, asta apropo de trădare, de familie, de camaraderie", a susţinut Negoiţă.

Citeste si: VIDEO - Surprize la alegeri. Politicieni vechi, trimiși acasă de români

Citeste si: VIDEO - Surprize la alegeri. Politicieni vechi, trimiși acasă de români

Negoiță, către Firea: ”Sunteţi victima propriilor decizii” 

"Sunteţi victima propriei dorinţe de mărire, a lipsei spiritului de echipă, a calcului politicianist ieftin şi de scurtă durată. Sunteţi victima propriilor decizii. Cât despre locul crimei, vă spun doar atât: cum aş fi putut eu să vă susţin în faţa cetăţenilor Sectorului 3, şi să vă ajut să vă întoarceti la locul crimei, adică la Primăria Generală, când ştiam cum aţi pus mai presus în raport cu dânşii, propriile interese, în defavoarea comunităţii pe care o reprezint? Asta ca să înţelegeţi că nu a fost o chestiune personală, nu era vorba despre mine. Pentru mine, omul Gabriela Firea rămâne acelaşi pe care l-am primit şi îl primesc şi în viitor cu sufletul deschis în familie. În schimb, Primarul Gabriela Firea este ceea ce am descris mai sus", a conchis Negoiţă.

Citeste si: VIDEO - Nicușor Dan, victorie la Capitală. Alegeri locale cu schimbări


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si