Nelson Mondialu, tată lui Livian de la Puterea dragostei: ”Am luat cuțitul! Am atacat!”. Prima lui infracțiune în clasa a VII-a

Nelson Mondialu, tată lui Livian de la Puterea dragostei, a povestit pe canalul său de Youtube cum a făcut prima sa infracțiune. Era în clasa a VII-a.

R.B., sâmbătă 18 ianuarie 2020 , 13:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nelson Mondialu. ”Eu de mic am fost prăpădit. Cam din 1970-1972 încoace... În 70, aveam 7 ani. Mai mult... Vă dați seama ce vremuri am trăit eu când voi nici nu v-ați născut. Nu duceam lipsă de nimic. Sărăcie, din astea. Nu duceam... Tata comercializa la negru aur. Se făcea bani. Se câștiga la gramul de aur sute bune. Dar, având în sânge banditismul, Nelson nu putea să fie cuminte, un copil ascultător, un elev iscusit... Nu putea.

Citeste si: Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, a primit preotul în casă de Bobotează. Imaginile sunt mortale!

Nelson Mondialu: ”Eram drăcos. Făceam numai rele”

Nelson Mondialu. Eram drăcos. Făceam numai rele. Printre care una din ele v-o povestesc acum. Eram la școală. Cred că liceul 6 îi spunea. De la școală, ca să ajung acasă, trebuia să străbat strada Grigore Alexandrescu, venem pe lângă cinema Dacia, treceam pe lângă garoniere. Jos, era plin, era clică. După masa, în fața blocului, era plin. Cu scăunele. Și povesteau, și râdeau. Eu treceam pe lângă ei, mă mai opream. După care urcam până sus pe Mehedinți.

Citeste si: Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, speriat teribil de cutremut: "A căzut oglinda"

Nelson Mondialu: ”Am luat cuțitul cu mine. Periculos. Stai că te rezolv”

Nelson Mondialu. Era o bătrână, în fața blocului care vindea semințe. Bandiții făceau șmenuri la semință. Cred că eram clasa a șaptea. Avea tata acasă un cuțit făcut la arta jucăriilor unde lucra ca șofer. Cu mâner din ceva aliaj. Am luat cuțitul cu mine. Periculos. Stai că te rezolv. Bătrâna nu avea bărbat, stătea în blocul ăla la parter. Viu de la școală, cuțitul la spate. Ca bandiții. Când ajung în zona cu pricina, am stat la colț și pândeam. Am stat să urmăresc”, a spus Nelson Mondialu.

Citeste si: Nelson Mondialu s-a apucat de cântat. Livian și Bianca de la Puterea dragostei, reacții fabuloase când au văzut clipul

Vezi în video cum s-a terminat toată întâmplarea:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si