In Capitala, centrele comerciale sunt pline cu decoratiuni dintre cele mai spectaculoase. E drept, si natura ne da o mana de ajutor. La munte, partiile sunt numai bune pentru schi!

Este o chicoteala continua de cand iarna si-a intrat in drepturi. La Maramures, micutii sunt in extaz! S-au jucat in zapada cat a fost ziua de lunga. 
Aici au aparut si primele oferte pentru Revelion. 



Cu adevarat spectaculos este peisajul din Poiana Brasov, unde muntii si-au luat deja haina de iarna: un strat gros de zapada stralucitoare. De cand a disparut ceata, schiorii au inceput sa testeze partiile, iar turistii- sa se plimbe cu telecabina. 
"Am venit cu prietenii din Italia, si i-am adus sa vada si ei frumusetile tarii".

Ca sa-i atraga pe turisti inca de pe acum, administratorii de partii au dat drumul tunurilor de zapada artificiala. 
"Noi lucram din greu de doua zile si doua nopti ca sa producem zapada artificala, pentru a ne crea depozitele necesare", spune Dorin Dragoi, administratorul domeniu schiabil din Poiana Brasov.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Incet, dar sigur, vedeta lunii decembrie si-a ocupat locul in Piata Sfatului. La o greutate de zece tone, "invitatul special" al Sarbatorilor nu a fost deloc usor de aranjat.

Venit dintr-o padure de prin Buzau, bradul a fost adus pe o platforma speciala.

Chiar daca in Capitala, zapada ne-a ocolit, magia sarbatorilor a inceput sa se resimta in marile centre comerciale. Intr-un mall din Bucuresti, sute de oameni au privit inaugurarea luminitelor decorative.

In timp ce afara se dansa, inauntru, oamenii au inceput sa faca primele cumparaturi de Craciun.
"Va pregatiti deja? Da, da. Nu e cam devreme? Nu, nu. Ce v-a mai sarit in ochi? Vreau ceva cu pictura manuala, pentru fetita."

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si