Nici painea nu mai e ce a fost! Inspectorii ANPC au facut prapad printre brutari si patiseri! Iata ce contin produsele de patiserie!

Painea noastra cea de toate zilele este… decongelata si prost etichetata. Este concluzia inspectorilor ANPC, care vor sa introduca o noua regula pentru brutarii si patiserii. Comerciantii vor fi obligati sa isi informeze clientii ca produsele de panificatie pot sa contina grasimi si aditivi. Urmeaza un reportaj filmat cu o camera ascunsa.

Author: G. S. marți 06 martie 2018 , 18:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Stim ce mancam?! Este intrebarea la care multi consumatori nu pot sa raspunda, pentru ca sunt slab sau chiar deloc informati. Asta desi, potrivit legii, agentii econimici sunt obligati inca din toamna lui 2016, sa anunte printr-un afis vizibil daca produsele sunt decongelate.

Pentru ca de multe ori informarea nu e corecta sau completa, inspectorii ANPC vor ca pe viitor sa ii oblige pe comercianti sa explice detaliat si din ce ingrediente este facut aluatul congelat.

Anual, consumam 180 de mii de tone de paine, ceea ce ne face fruntasii Europei. 5% din aceasta cantitate este congelata. Noua regula ceruta de cei de la ANPC va fi aplicata si la carne, fructe ori legume decongelate. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si