Bărbatul care a găsit trupul fără viață al mămicii dispărute Nicola Bulley se autodefinește ca „medium”, adică persoană înzestrată cu capacități paranormale, informează publicația Mirror.co.uk.

Deși poliția și scafandrii profesioniști au căutat cel puțin două săptămâni în râu corpul femeii dispărute, fără să aibă vreun rezultat, o veste-șoc a venit în weekend.

Citește și: Poliția a descoperit un cadavru în râul unde era căutată Nicola Bulley, mămica dispărută în timp ce își plimba cățelul

Două persoane fără legătură directă cu cazul au anunțat găsirea unui cadavru la aproximativ 1,5 km de locul unde Nicola Bulley își lăsase telefonul pe bancă.

Două persoane cu puteri paranormale au ajutat la găsirea cadavrului

Cum a fost găsită Nicola Bulley

Jason Dean Rothwell a fost fotografiat pe malul râului Wyre în weekend, părând să ajute poliția cu localizarea și recuperarea unui cadavru. Din păcate, s-a confirmat între timp că este vorba chiar de Nicola Bulley, spre disperarea familiei sale.

Citește și: De ce s-a sinucis Diana, modelul controversat care a vrut să semene cu o fetiță

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bărbatul care a găsit trupul Nicolei se auto-descrie ca „medium, clarvăzător și cititor în cărți Tarot”.

Rothwell și o prietenă au fost văzuți de presă lângă River Wyre în weekend, părând să ajute poliția la recuperarea cadavrului.

Într-o declarație făcută după apariția speculațiilor în presă, Rothwell a precizat că el și prietena „au asistat poliția”, subliniind totuși că nu a fost rugat de poliția din Lancashire sau de familia Nicolei să-și ofere serviciile de „spiritualiști sau medium”.

Mediumul: Am asistat anterior la recuperarea unei alte persoane

Jason Rothwell a făcut o serie de precizări, luni seara, cu privire la implicarea sa în cazul dispariției Nicolei Bulley. El a apreciat deschiderea cu care poliția din Lancashire i-a tratat pe spiritualiști sau clarvăzătorii care au venit să dea o mână de ajutor.

Citește și: Adevărul despre Nicola Bulley, mămica dispărută când își plimba câinele, dezvăluit de poliție. "A fost umilită"

"După cum a devenit evident, da, sunt eu în imaginile care circulă în prezent în mass-media referitoare la cazul lui Nicola Bulley și da, ieri dimineață am fost eu și o prietenă cei care am anunțat și am asistat poliția în recuperarea unui cadavru din râul Wyre...
Ar fi nepotrivit din partea mea să discut mai în detaliu orice despre acel cadavru, având în vedere că o identificare oficială a corpului în cauză nu a fost încă confirmată.
De asemenea, aș dori să mulțumesc poliției din Lancashire pentru ajutor, sprijin și deschiderea minții cu care ne-au tratat, în urma apelului nostru- spiritualiștii sau mediumii nu sunt, evident, ceva cu care poliția se întâlnește în fiecare zi și apreciez respectul pe care ni l-a acordat amândurora.
De asemenea, este important de menționat că nu am fost rugat de poliție sau de familia lui Nicola să mă implic în acest caz, dar după ce am văzut speculațiile sălbatice și comentariile dureroase care au fost în desfășurare și am asistat anterior la recuperarea unei alte persoane,

am decis să folosim orice „dar” pe care îl avem noi clarvăzătorii pentru a încerca să o găsim pe Nicola Bulley", a scris bărbatul pe Facebook.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Potrivit spiritualistului, el nu va oferi alte informații sau comentarii în acest moment cu privire la munca implicată în găsirea acestei persoane și "nici nu este locul meu să mă angajez într-o discuție despre modul în care acel corp a ajuns în apă". 

Locul unde a fost găsit cadavrul Nicolei Bulley

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si