O familie din Buzău este extrem de îngrijorată după ce Văduva Nicolae a dispărut fără urmă. În vârstă de 41 de ani, buzoianul a plecat cu un an în urmă în Italia. În aprilie 2023, atunci când a părăsit România. A plecat de la casa mamei sale pentru a-și vizita fiul în străinătate.

De atunci bărbatul parcă a dispărut de pe fața pământului. Omul nu s-a mai întors acasă și nici nu le-a mai contactat pe rudele din țară.

Speriați și îngrijorați pentru soarta bărbatului, cel care îl cunosc pe Nicolae cred că ultimul loc în care ar putea fi găsit este Italia.

roman disparut italia, buzau, barbat disparut, politia romana

Omul este dat dispărut de către familie. 

[Sursa foto: Unsplash]

Nicolae are 1,70 metri înălțime, 65 de kilograme și constituție slabă. Bărbatul are părul șaten, creț și scurt, fața ovală și ochii albaștri. Atât familia buzoianului, cât și autoritățile, fac apel la toți cei care îl recunosc pe bărbat și care l-au văzut recent. Aceștia sunt rugați să meargă la cea mai apropiată secție sau să trimită o sesizare pe site-ul Poliției Române.

Dorel, un alt român dispărut în Italia, a fost găsit fără suflare în propria mașină

La începutul anului, un alt român dispărut în Italia a fost găsit. De Dorel nu se mai știa nimic de câteva săptămâni în momentul în care a fost descoperit.

Din nefericire, bărbatul nu mai era în viață în acel moment.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit în mașina românului, care căzuse într-o râpă. Potrivit informațiilor care au apărut la începutul anului, atunci când a fost descoperit trupul românului, s-a descoperit că bărbatul fusese implicat într-un accident rutier. În urma impactului, mașina în care se afla Dorel a ajuns într-o râpă de lângă râul Tavo. Trupul fără viață a fost descoperit de un bărbat care aduna lemne în zona cu pricina, care a alertat imediat autoritățile.

Citește și: Cine este românul care a murit sufocat de Paște, departe de casă! Ionuț avea 23 de ani și muncea în Italia

Dorel locuia de mult timp în Italia, unde lucra la o companie din Loreto. Înainte să dispară, bărbatul i-ar fi spus unui amic că se gândește foarte serios să se întoarcă în România. Din nefericire, nu a mai apucat niciodată să-și împlinească dorința.

roman disparut italia, buzau, barbat disparut, politia romana

Cei care l-au văzut sunt rugați să contacteze autoritățile. 

[Sursa foto: Unsplash]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si