Nicolae Ceausescu ar fi implinit astazi 100 de ani! Dictatorului i-au supravietuit fiul Valentin si fratele Ioan!

Nicolae Ceausescu s-a nascut pe 26 ianuarie 1918.

Author: Petru Luca Webeditor: A.N. joi 25 ianuarie 2018 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nicolae Ceausescu, dictatorul executat pe 25 decembrie 1989, pentru genocid si subminarea economiei nationale, ar fi implinit astazi 100 de ani. Probabil, in eventualitatea in care Ceausescu ar fi prins aceasta varsta rotunda, la televiziunea publica ar fi fost difuzate ode nesfarsite la adresa "celui mai iubit fiu al poporului".

Astazi, sute de nostalgici se vor ingramadi cu siguranta la cimitirul Ghencea, acolo unde Nicolae si Elena Ceausescu isi dorm somnul de veci, fiind inca regretati de cei care au dus-o cu adevarat bine in regimul comunist de trista amintire.

Liderului nascut pe 26 septembrie 1918 la Scornicesti (judetul Olt) i-au supravietuit pana azi fiul Valentin (69 de ani), fost cercetator la Institutul de Fizica Atomica de la Magurele, si fratele Ioan, doctor in agronomie, care traverseaza o perioada delicata din punct de vedere medical.

Nicolae si Elena Ceausescu au avut trei copii, Valentin, Nicusor si Zoia. Nicusor a incetat din viata pe 25 septembrie 1996, la 45 de ani, rapus de ciroza, in timp ce Zoia a decedat pe 20 noiembrie 2006, la 57 de ani, ca urmare a unui cancer pulmonar.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si