"Sunt foarte increzator! Rezultatele de cand a venit Cosmin Contra ca selectioner sunt foarte bune si toti avem sentimentul acesta. Suntem optimisti si este obligatoriu sa castigam meciul de acasa, cu Muntenegru." a spus Stanciu in exclusivitate pentru stirile din sport Kanal D.

"Am fost afectat atunci, dar nu are o insemnatate aparte. Nu este o razbunare pentru mine sau pentru noi... Cu Muntenegru am luat un punct in 2 meciuri, asa ca nu cred ca primul meci de atunci a fost decisiv pentru califuicare.

Am trecut peste ratarea penalty-ului. S-a intamplat sa ratez, dar vor mai exista jucatori care sa rateze... Dupa aceea am mai batut 11 metri la echipa de club si daca se va apela la mine, voi executa fara nicio retinere.  ", a declarat Stanciu inainte de meciurile Romaniei, cu Muntenegru si Serbia.

"Este un tip foarte puternic si a trecut peste acel moment mai dificil!" este de parere si Florin Nita, coleg cu Stanciu la nationala dar si la Sparta Praga.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Urmariti Video cu declaratii aici

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si