Cât de afectată este Nicole Cherry, nepoata Corneliei Catanga, de deceseul artistei. Ce a postat tânăra

Nicole Cherry este nepoata cântăreței Cornelia Catanga. Cântăreața nu a postat nimic cu ocazia decesului mătușii sale, ba chiar a dat semne că nu este afectată de decesul artistei.

Author: Georgiana Balaban vineri 26 martie 2021 , 15:13

nicole-cherry-despre-decesul-corneliei-catanga
Nicole Cherry și pisica sa.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cântăreața Nicole Cherry este nepoata buzoiencei Catanga. Cherry a devenit cunoscută la vârsta de 14 ani. Ea a debutat cu piesa „Memories”, apoi cu melodia „Vara mea”.

A continuat apoi cu „Se poartă vara”, „Dansează amândoi”, melodii cunoscute și auzite pe posturile radio din România.

Citeste si: Cumnata Corneliei Catanga a făcut infarct

Nicoleta, cunoscută drept Nicole, este pe jumătate de etnie romă. „Există și oameni de etnie romă care sunt foarte mândri de originile lor și sunt foarte multe talente. Nu trebuie să discriminăm. Mama mea este de etnie romă și tatăl meu român. Atât mama, cât și tatăl meu chiar dacă au etnii diferite, nu contează!”, a afirmat Nicole Cherry.

Nicole spunea, cu ani în urmă, că este mândră de sângele care îî curge în vene.

„Eu mă mândresc și consider că sunt specială prin asta. Nu văd nimic rău în asta. Domnul Aurel Pădureanu este fratele bunicii mele. M-au ajutat atunci când am intrat în Televiziunea Copiilor, m-au integrat în acea echipă, iar după aceea m-am ridicat pe puterile mele.” a adăugat Cherry.

Citeste si: Cornelia Catanga a fost externată! Locuiește cu chirie după ce banca i-a luat casa!

Ce a spus Catanga despre nepoata sa Nicole Cherry

Cornelia Catanga a menționat că a luat-o de mână pe Nicole, în anul 2011, și i l-a prezentat pe realizatorul TV Titus Munteanu. „Când a participat la acel concurs muzical și nu a câștigat, mi-am dat seama că un copil așa de talentat trebuie să ajungă departe. Am luat-o de mână și am prezentat-o domnului Titus Munteanu. El a recunoscut că este o voce minunată și așa a început totul.” a zis artista Catanga.

nicole-cherry-despre-decesul-corneliei-catanga
Nicole Cherry - nepoata Corneliei Catanga.[Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Janina Ghinea, zisă Nicole Cherry, cântă muzică pop și reggae. Înainte de a se lansa în muzică, cu ajutorul Corneliei Catanga, Nicole a fost refuzată de mai multe case de discuri sub pretextul că este foarte mică. „Eu mi-am dorit de mult timp, înainte am mai încercat, toată lumea îmi spunea că sunt mică, sunt mică. Voiam să depășesc chestia asta. În America se putea, și la noi nu. Și am reușit până la urmă. După părerea mea nu conta, eu voiam să cânt și atâta tot, și oamenii să-mi asculte muzica. Chiar înainte de „Memories”, nu se mai întâmpla nimic, mă chinuiam să mă vadă cineva. Eram cu moralul la pământ!” a zis Nicole.

În ultimii ani, bruneta și familia artistei Cornelia Catanga nu erau în relații bune. Catanga a mărturisit că Nicole este nerecunoscătoare față de efortul pe care l-au făcut față de ea.

Citeste si: Cornelia Catanga traieste o drama: "Am vrut sa ma sinucid". Ce probleme grave are artista

„Eu sunt de etnie romă. Nu am spus până acum acest lucru pentru că nu am fost întrebată. Mă mândresc cu asta şi am recunoscut, aşa cum şi Connect-R a recunoscut. Sunt nepoata lui Aurel Pădureanu. El este frate cu bunica mea. Sunt nepoata domnului Aurel şi a Corneliei Catanga", a menționat Cheryy.

Acum, Nicole nu pare a fi afectată de decesul mătușii sale Catanga. Vedeta a postat o poză pe Instagram cu pisica sa, la care a adăugat emoticoane amuzante. Pe semne, că viața sa nu a fost afectată de decesul fulgerător al Corneliei. Rămâne de văzut dacă Cherry îi va fi aproape unchiului său Aurel Pădureanu după ce a rămas văduv.

Citeste si: Câți copii avea Cornelia Catanga? Regina muzicii lăutărești din România a murit în această dimineață

Cornelia s-a stins din viață, azi 26 martie 2021, pe patul de spital. Artista a fost infectată cu virusul Sars-Cov-2.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si