Nicoleta și Sorin din Casa Iubirii și-au oficializat relația printr-un sărut. Ce spun concurenții despre ei

Nicoleta și Sorin au ținut să își facă publică relația printr-un sărut, însă toate fetele se întreabă dacă relația lor este pe bune sau nu.

Author: Diana Puiu vineri 01 iulie 2022 , 08:53

Nicoleta și Sorin din Casa Iubirii și-au oficializat relația printr-un sărut. Ce spun concurenții despre ei

Nicoleta și Sorin din Casa Iubirii și-au oficializat relația printr-un sărut. Ce spun concurenții despre ei

[Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nicoleta pare să fie intrigată de faptul că Sorin s-ar fi ascuns pe un live atunci când a intrat în camera sa. Ionuț îi spune Larisei că el a început să nu mai fie fericit în casă, iar problemele dintre ei apar și îl copleșesc pe Adrian.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii, acuzații dure la adresa iubitului ei. Ce se întâmplă între cei doi concurenți?

La urechile Nicoletei ar fi ajuns vorbe care dor, iar atitudinea lui se schimbă mereu atunci când cineva îi spune anumite vorbe.Natalia e ca care ar fi stat geană pe live-ul lui Sorin și ar fi vorbit cu aroganță la adresa ei.

Citeste si: Ea este Nicoleta, noua concurentă din „Casa Iubirii”. Care sunt concurenții care i-au atras deja atenția tinerei

Cine i-a atras atenția Nicoletei când a intrat în Casa Iubirii

Nicoleta a intrat încrezătoare în emisiunea TV în urmă cu câteva zile și este pregătită să se îndrăgostească. Se pare că deja doi concurenți i-au atras atenția concurentei.

Citeste si: Natalia a părăsit România după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Unde se află acum fosta concurentă și ce spune despre Sorin

Nicoleta, noua concurentă de la „Casa Iubirii”  este o tânără de 25 de ani din Cluj-Napoca care lucrează în domeniul traducerilor.

Mai exact, tânăra este angajata unei firme care se ocupă de traducerea de contracte din limba română în maghiară și invers.

Aceasta a pășit în „Casa Iubirii” în urmă cu câteva zile, plină de emoții, dar încrezătoare.

Citeste si: Ce ascunde Natalia de la Casa Iubirii? Are un iubit secret despre care nu a vrut să vorbească? Ce spune fosta concurentă

Concurenta a făcut chiar o descriere a bărbatului pe care și-l dorește în viața sa: „  Un bărbat carismatic, protector, să știe ce vrea de la viață, pentru că așa mă consider și eu și am aceleași așteptări. Nu-mi place să-mi pierd timpul, deci aș vrea un bărbat sigur pe el  ”, a mai spus aceasta, potrivit WOWbiz.

Citeste si:  Dezamăgire în Casa Iubirii. De cine spune Radu că nu a simțit nimic

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si