Nicu Maharu a murit cu o mare durere în suflet! A plecat la ceruri neîmplinit! Ce îi măcina sufletul?

Celebru om de afaceri, Nicu Maharu, fostul iubit al Simonei Sensual, a murit în urma unei grele suferințe.

C.I.P., joi 21 martie 2019 , 16:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

El a fost răpus de cancer și s-a ridicat la ceruri având o mare durere în suflet!

Citeste si: Gestul IMPRESIONANT făcut de câțiva elevi din Vaslui pentru oamenii străzii din oraș! RESPECT! Cu astfel de copii România mai are o șansă!

El a suferit enorm pentru că toată viața aproape a avut o relație dificilă cu fiica lui, Bianca. Cei doi au avut multe clinciuri și certuri, cea mai gravă fiind în urmă cu doi ani, atunci când Bianca a refuzat să îl invite la nunta ei.

Bianca Maharu

Citeste si: Iulia a murit din cauza unei greșeli FATALE făcute în timp ce își încărca telefonul! Pericolul e URIAȘ

Nicu Maharu s-a certat pentru că el și-ar fi dorit ca Bianca să se transforme în infirmieră personală pentru el și să aibă grijă în timp ce încerca să învingă cancerul. Evident că fiica lui nu a acceptat acest lucru și de acolo au ieșit o sumedenie de scandaluri între ei.

Citeste si: Probleme URIAȘE de sănătate pentru Andreea Bălan! Medicii au operat-o de două ori în ultimele două săptămâni. Săraca, medicii de la două spitale au zis că nu au ce să îi facă și că are probleme GRAVE! Coșmarul prin care trece de când a născut!

Nicolae Molea, cunoscut în lumea mondenă drept Nicu Maharu, s-a făcut remarcat în urma relației pe care a avut-o cu Simona Sensual, precum și în urma declarațiilor de-a dreptul spumoase despre ce se întâmpla între ei doi prin dormitor.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si