Nicuşor Dan vorbește despre cazul troleibuzului care a luat foc în centrul Capitalei: „Gabriela Firea a trimis un ins...”

Candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei Nicuşor Dan afirmă că primarul general Gabriela Firea l-a trimis să investigheze cazul troleibuzului care a luat foc în centrul Capitalei, pe fostul şef al CA al RATB, demis de ea după ce un tramvai a luat foc, concluzia sa fiind că Firea ”a trimis un ins demis după ce un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări”.

Author: G.B. marți 09 iunie 2020 , 16:22

nicușor dan troleibuz a luat foc
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Ne-a anunţat dna Firea că trimite Corpul de Control al Primăriei la STB să investigheze cazul troleibuzului care a luat foc în mers, duminică.

Şeful Corpului de control al Primăriei este Dumitru Catană, fost Preşedinte al Consiliului de Administraţie al fostului RATB, actualul STB, pe care primăriţa Firea l-a demis în august 2017, când tramvaiul 25 a luat foc. Aşadar, Gabriela Firea trimite un ins demis când un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări. Asta e gradul de competenţă în administraţie promovat de primarul Capitalei, Gabriela Firea”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Nicuşor Dan vorbește despre cazul troleibuzului care a luat foc în centrul Capitalei: „Gabriela Firea a trimis un ins...”

El afirmă că Bucureştiul abundă de oameni buni în profesiile lor, de experţi competenţi, cărora Primăria Capitalei trebuie să le deschidă porţile, pentru a scăpa astfel de impostura, incompetenţa în administraţia Bucureştiului, care fac din oraş unul dintre cele mai înapoiate din Uniunea Europeană.

nicușor dan troleibuz a luat foc

Un troleibuz a luat foc la sfârşitul săptămânii trecute în centrul Capitalei, primarul Firea neexcluzând posibilitatea unui act de sabotaj şi acuzându-i pe cei care blochează licitaţiile pentru achiziţia de noi mijloace de transport în comun.

Incidentul a determinat şi acuzaţii din partea lui Nicuşor Dan, care a declarat că primarul Capitalei este “plângăcios” deoarece s-a plâns tot mandatul.

Citeste si: Semnal de alarmă al Poliției Române: Ce metode folosesc infractorii pentru a intra în locuințe

Citeste si: Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de alertă. Răspuns rapid din interiorul PSD

Citeste si: A murit părintele Serafim Caiea, starețul Mănăstirii Negru Vodă! Avea 42 de ani

“Primarul nostru, care tot mandatul ăsta a plâns, un primar plângăcios, a venit ieri şi a anunţat că nu exclude un sabotaj şi vreau să vă aduc aminte decembrie 2018 când au fost nişte defecţiuni la sistemul de semaforizare, a venit viceprimarul Bucureştiului şi a acuzat o mână criminală care a umblat prin semafoarele municipalităţii ca să afecteze acest mandat glorios. Bineînţeles că s-a făcut o plângere penală, s-a constatat că de fapt era o eroare a noii companii de management a traficului care nu ştia să lucreze cu semafoarele pe care le primise de la Administraţia Străzilor”, a susţinut Nicuşor Dan.

nicușor dan troleibuz a luat foc

Citeste si: Cele mai bune modalități de a face bani online, pentru o perioadă de timp, când nu ai altă variantă de job


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si