Nimeni nu l-a ajutat pentru că era sărac, așa că și-a dus mama moartă la groapă pe bicicletă

Scene tulburătoare surprinse în provincia Odisha, din sud-vestul Indiei. Un tânăr de 17 ani și-a dus la groapă pe bicicletă mama care murise, fiindcă nimeni n-a vrut să-l ajute s-o înmormânteze.

G.S., duminică 20 ianuarie 2019 , 13:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Saroj a mers cu trupul neînsuflețit al mamei întins pe o targă improvizată, pe care a legat-o de portbagaj, pe o distanță de cinci kilometri. Adolescentul face parte dintr-o castă foarte săracă și nu a obținut sprijin de la nimeni pentru drama prin care trecea, a dezvăluit indiatoday.in.

Mama tânărului, în vârstă de 45 de ani, care se numea Janki Sinhania, a murit după ce i s-a făcut rău atunci când s-a dus să aducă apă. Saroj era orfan și de tată, care murise când el avea doar 7 ani.

Fiindcă e foarte sărac, nici măcar rudele n-au vrut să-l ajute acum, la înmormântarea mamei. Tradiția locală cere ca morții să fie incinerați, dar Saroj n-a avut bani pentru așa ceva, așa că i-a săpat singur o groapă mamei lui într-o pădure și a îngropat-o cum a putut. Tânărul mai are o soră, care locuiește alături de el în casa părintească.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si