O adevărată ”tragedie” se va petrece astăzi, în serialul “Vinovați de iubire”, odată cu difuzarea unui nou episod la Kanal D, atunci când Safiye o observă în camera fratelui său, pe Inci.

Obsedată să nu “își piardă” fratele, din cauza frumoasei Inci, așa cum consideră tânăra, Safiye merge direct la bunicul acesteia, Memduh, acuzând-o pe nepoata acestuia de comportament nepotrivit.

Memduh, și el la rându-i extrem de protector când vine vorba de nepoata sa, consideră că aceasta a greșit enorm atunci când nu i-a ascultat sfaturile, expunându-se astfel, după părerea sa, unui risc uriaș în cee ace

privește onoarea sa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”- wowbiz.ro

Serialul “Vinovați de iubire”

[Sursa foto: captură video]

Inci va trebui să se confrunte, din nou, cu gelozia lui Uygar, bărbatul care a dezvoltat o obsesie pentru frumoasa fată. Mai mult, ca să fie sigură că scapă de Uygar, care nu-i da pace, Inci va lua o decizie surprinzătoare în legătură cu viitorul său.

Dacă vor reuși Inci și Han să depășească situația complicată provocată de Safiye și, ce tragedie urmează a provoca aceasta din urmă, în casa părintească, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D.

Începând de săptămâna viitoare, serialul “Vinovați de iubire” va putea fi urmărit în fiecare zi, de miercuri până vineri, numai la Kanal D.

serialul “Vinovați de iubire”

[Sursa foto: Captura video]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si