Noi scene incredibile intr-un spital din Romania: Pacienti abia iesiti din operatie, plimbati pe holurile pline de vizitatori

In loc sa aiba parte de conditii igienice, un pacient abia a iesit dintr-o operatie este plimbat pe holurile pline de vizitatori. Teoretic, rudele bolnavilor ar trebui sa astepte intr-un spatiu special amenajat. insa in Spitalul Judetean Braila regulile par a fi facute pentru a fi incalcate. Iar in practica, bolnavii proaspat operati sunt plimbati de zor cu targa pe holurile ticsite de oameni sau in lifturile in care abia poti sa respiri.

Nici logistica nu-i ajuta prea mult pe bolnavi. Sala de operatie, inaugurata acum doua luni, se afla la etajul trei ale spitalului. Sectia de Terapie Intensiva, unde sunt dusi pacientii dupa operatie, a ramas insa la parter. Asa se explica drumul lung pe care bolnavii trebuie sa-l parcurga dupa fiecare interventie. Iar lifturile sunt departe de a le oferi pacientilor conditii igienice. in ascensoare se inghesuie clipa de clipa, atat pacienti, cat si vizitatori.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Conducerea spitalului de Urgenta Braila promite ca va lua masuri.

"Dupa ce am vazut imaginile, am vorbit cu reprezentantii firmei de paza, le-am cerut sa restrictioneze accesul vizitatorilor.

De asemenea, la lifturi vom lua masuri, sa se respecte regulile, cand este transportat un pacient, in interior nu au ce cauta vizitatori", a declarat Delia Rasnoveanu, managerul Spitalului de Urgenta Braila, pentru Mediafax.

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Braila spun ca au fost informati despre problemele spitalului, dar nu pot face un control deocamdata. Asta pentru ca singurul inspector se afla in concediu medical. Urmeaza ca Ministerul Sanatatii sa trimita o echipa in control.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si