Nora sexy a lui Liviu Dragnea a fost somata de Fisc! Frumoasa Gina avea datorii de 250 de lei!

La sfarsitul lui 2017, nora sexy a lui Liviu Dragnea a fost somata de Fisc sa isi plateasca restantele. Alexandra figura cu o datorie la Serviciului de urmarire si incasare creante bugetare

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan miercuri 22 august 2018 , 08:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe 15 decembrie 2017, nora sexy a lui Liviu Dragnea a fost somata de Fisc. Numele Ginei Alexandra Tatulescu, fost fotomodel, care se va marita in aceasta saptamana cu fiul presedintelui PSD, Valentin, se afla pe o lista intocmita de „Serviciul de urmarire si incasare creante bugetare” din cadrul „Serviciului Public Finante Locale-Municipiul Ploiesti”.

Nora sexy a lui Liviu Dragnea a fost somata de Fisc. Gina s-a mutat acum 2 ani in Bucuresti

Gina a locuit in Ploiesti pana cum doi ani, apoi s-a mutat in Bucuresti, cu tatal ei, preotul Dionisie Tatulescu.  „Au fost emise acte administrative fiscale pentru urmatorii contribuabili: somatii persoane fizice”, se arata in document. Pe respectiva lista, in dreptul numelui Ginei Tatulescu este trecuta suma de 250 de lei.

Nora sexy a lui Liviu Dragnea a fost somata de Fisc. Gina a participat la un concurs de Miss

Acum cateva luni, nora sexy a lui Liviu Dragnea a fost somata de Fisc. Gina a pozat sexy in urma cu 9 ani, atunci cand si-a incercat norocul la concursul Miss Universe Romania. Iubita lui Dragnea Jr s-a clasat atunci doar pe locul 20 si a ratat calificarea in finala mondiala a concursului de frumusete.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si