Nouă persoane urmărite internaţional, aduse în ţară de poliţişti în ultima săptămână

Poliţiştii români au desfăşurat, în ultima săptămână, misiuni pentru aducerea în ţară a nouă persoane urmărite internaţional. De asemenea, au predat 14 urmăriţi către statele care aveau emise mandate de arestare pe numele unor cetăţeni aflaţi în România.

M.A., sâmbătă 11 ianuarie 2020 , 12:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Poliţia Română a anunţat, sâmbătă, că în perioada 4 - 10 ianuarie, poliţiştii români au desfăşurat activităţi specifice procedurilor de extrădare şi predare în baza unui mandat de arestare, îndeplinind misiuni de aducere în România a 9 persoane urmărite din Spania (2 persoane), Germania (1), Marea Britanie (1), Elveţia (1), Italia (2), Franţa (1) şi Suedia (1).

De asemenea, au fost predaţi, către partenerii străini, 14 urmăriţi internaţional către Franţa (6), Marea Britanie (1), Belgia (2), Norvegia (1), Suedia (1) şi Germania (3).

Citeste si: Un vatman, acuzat că a intrat intenționat într-o mașină în care se aflau doi copii mici! Când s-a întâmplat asta?

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu soția proxenetului care a omorât-o pe Ioana Condea! ”Stă la un sat distanță de părinții Ioanei” EXCLUSIV

Citeste si: Numărul îmbolnăvirilor de rujeolă a ajuns la 18.996, dintre care 64 de decese; în ultimele două săptămâni, s-au înregistrat 88 de noi cazuri

În vederea continuării executării pedepsei în România, au fost aduse 6 persoane condamnate din Marea Britanie (2), Germania (2), Slovacia (1) şi Spania (1), mai arată sursa citată.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si