Noul ministru al Culturii le raspunde tuturor criticilor in versuri

Lucian Romascanu, noul ministru al Culturii, a raspuns celor care l-au criticat pentru ca a ajuns in aceasta funcţie desi a condus ca director Kanal D si anterior tabloidul Cancan.

A.L., sâmbătă 01 iulie 2017 , 13:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Ultimile 3 zile au fost zile de mare emotie... Nominalizarea si votul CEX pentru a face parte din Guvern, pe extrem de onoranta pozitie de Ministru al Culturii si Identitatii Nationale. Audierile in comisii, unde am fost avizat favorabil cu doar 3 voturi impotriva din 23. Votul de investitura in plenurile reunite ale Parlamentului. Juramantul la Cotroceni in fata Presedintelui Klaus Iohannis. Preluarea mandatului, prima sedinta de Guvern. Onoarea e mare, responsabilitatea si mai mare. Voi da maximul capacitatilor mele pentru un mandat de succes, e un domeniu extrem de sensibil, cu mari asteptari. Voi reveni cu prioritati si un modest jurnal de ministru. Wish me luck!

PS Presa acestor zile, inclusiv FB, m-au zugravit asa cum nu credeam ca e posibil... Cine ma stie, are argumente sa zica de bine sau de rau.

Ceilalti, vorba poetului:

"Eu nu ma supar deloc de modul cum se reflecta persoa­na mea in ochii dumitale, caci de la asa oglinda nici nu ma pot astepta la alt reflex" ", a transmis Lucian Romascanu.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si