"Numele meu este Andreea si imi caut parintii biologici. Am fost adoptata in 2001. Am inceput cautarea asta in speranta ca ii voi gasi pe cei care mi-au dat nastere"

"Ma voi marita intr-o saptamana. Imi voi intemeia o familie dupa aceea. Sper doar ca va voi intalni intr-o buna zi"

"Vreau doar sa va intalnesc. Am cateva intrebari sa va pun. Vreau sa imi intemeiez propria familia, asa ca as vrea sa aflu cateva ceva despre o parte din copilaria mea, despre rude"

Mesajul vine de la o fata care la 11 ani parasea Romania. Era adoptata de o familie din America si  viata avea sa i se schimbe cum nici n-ar fi visat.

"Sper ca sunteti bine, sper ca sunteti fericiti. Eu sunt fericita."

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

A avut noroc. Aici, in Romania, poate c-ar fi trait un calvar. A crescut intr-o familie dezbinata. Parintii ei biologici se despartisera. Vreme de 9 ani, a stat langa mama, dar femeia o abuza, povesteste tanara, care nu vrea sa intre in detalii. Chiar si asa, n-a strans pic de ura in suflet pentru cea care i-a dat viata.

"Vreau sa stiti ca sunt foarte bine.

Nu va urasc"

"Vreau sa stiti ca am ajuns intr-o familie minunata. Au avut o foarte buna grija de mine, mi-au asigurat ceea ce voi nu ati putut sa imi asigurati"

Andreea este acum hair stilist. S-a indragostit de ceva vreme de un tanar american si peste o saptamana ii va fi mireasa. Visa ca inainte de nunta sa-i regaseasca pe cei care i-au dat nastere si... o parte din copilarie, din care isi mai aminteste... doar franturi.

Impresionati de povestea Andreei, noi am incercat sa-i gasim parintii.

"V-ati intors in timp, nu in viitor. In trecut v-ati intors. Nu mai exista de 5-6 ani"

"A murit demult. Si copiii s-au imprastiat.
Cati copii avea?
Patru.
Si fata cea mica a plecat in Germania. A vandut repede apartamentul si a plecat."

Tatal ei se numea Vasile Munteanu si locuia,  conform certificatului de adoptie, in acest bloc din zona Tineretului. L-am cautat... iar ce-am aflat  te cutremura pur si simplu.

"Pai, Vasile Munteanu este tatal ei, care e mort.
Da
El a avut copilul cu altcineva. Nu s-a stiut aici, ca erau ascunsi. Erau foarte izolati.

Nu prea stiai de ei multe, decat ca nu erau cumsecade. Faceau scandal. Aia e altceva. Erau cu spritul"

"De fata chiar nu stiu.
Nu stiti?
Nu. De fata nu stiu. Doar pe baiat il stiam"

Andreea a fost rodul unei relatii pasagere... Tatal a abandonat-o, iar mama a dat-o imediat spre adoptie. Tanara mai are doi frati din partea mamei biologice. Si ei au fost instrainati. Cea care le-a dat viata, Valeria Chiritescu, si-a pierdut urma! Nimeni nu stie nimic de ea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si