El este bolnavul COVID-19 care s-a căsătorit în spital

El este bolnavul COVID-19 care s-a căsătorit în spital. Nunta celor doi îndrăgostiți a fost organizată chiar de medici.

Georgiana Balaban, vineri 14 august 2020 , 11:37

nuntă covid 19 în spital
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

El este bolnavul COVID-19 care s-a căsătorit în spital după ce s-a vindecat de temutul virus. Ceremonia a avut loc chiar în salonul spitalului, sub supravegherea medicilor încântați de idee.

El este bolnavul COVID-19 care s-a căsătorit în spital

Carlos Muniz și logodnica sa, Grace, și-au unit destinele într-un cadru non-conformist. Ei s-au căsătorit în spitalul în care era internat bărbatul. Carlos a fost depistat cu COVID-19 chiar cu doar câteva zile înainte de nuntă. Tânărul a stat o lună în spital, timp în care s-a luptat cu boala. Medii nu-i dădeau prea multe șanse de supraviețuire. Cum s-a însănătoșit bărbatul și-a chemat logodnica pentru a se căsători cu ea.

nuntă covid 19 în spital

Citeste si: Economia României s-a prăbuşit! Datele anunţate de Institutul Naţional de Statistică

Citeste si: Florin Salam, amenințări din partea clanului Duduianu: "Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei…”

Citeste si: Băsescu: „Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL!”

Asistenta medicală a lui Carlos știa de situația în care se afla cuplul, așa că i-a propus lui, dar și lui Grace, să se căsătorească cât mai curând. Organizarea nunții a fost asigurată de cadrele medicale, bucuroase că există și momente pozitive în aceste clipe dificile generate de coronavirus.

Nuntă ca la carte chiar în spital

Tinerii și-au unit destinele de față cu asistentele, câțiva membri ai familiei, iar ceilalți învitați i-au privit din mediul online. Ceremonia a fost una cât se poate de restrânsă, în conformitate cu regulile spitalului și a fost suținută de tatăl lui Carlos.

Citeste si: Medicul care aruncă bomba despre testele de coronavirus: ”Dacă un test din 6 e pozitiv, toate sunt declarate la fel”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si