Cu toate acestea, parintii copilului sunt bucurosi de venirea pe lume a noului membru al familiei.
Biswajit Patro, tatal baietelului spune ca "Ii multumim lui Dumnezeu. Aspectul fiului nostru nu trebuie sa ne intrsiteze. Il vom accepta asa cum este. Suntem foarte incantati ca de acum vom avea si un baietel in casa".
Pana acum, foarte multi curiosi le-au trecut pragul casei pentru a vedea bebelusul care arata ca un batran de 80de ani.
"Am primit pana acum foarte multi vizitatori. Rude, vecini, chiar si oameni din satele invecinate au venit sa ne vada fiul", spune Biswajit, mama acestuia.
Medicii i-au asigurat pe parinti ca momentan copilul va fi bine. Inca nu se stie la ce  tratament ar trebui sa fie supus noul-nascutul.
Desi copiii care se nasc cu acesta afectiune nu traiesc mult timp, familia spera ca baiatul lor sa creasca si sa fie sanatos.

Cu toate acestea, parintii copilului sunt bucurosi de venirea pe lume a noului membru al familiei. Biswajit Patro, tatal baietelului spune ca" Nu putem decat sa ii multumim lui Dumnezeu. Aspectul fiului nostru nu trebuie sa ne intristeze. Il vom accepta asa cum este. Suntem foarte incantati ca de acum vom avea si un baietel in casa".

Pana acum, foarte multi curiosi le-au trecut pragul casei pentru a vedea bebelusul care arata ca un batran de 80 de ani.

"Am primit pana acum foarte multi vizitatori. Rude, vecini, chiar si oameni din satele invecinate au venit sa ne vada fiul", spune Biswajit, mama acestuia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Medicii i-au asigurat pe parinti, ca momentan copilul va fi bine. Inca nu se stie la ce  tratament ar trebui sa fie supus noul-nascutul. Desi copiii care se nasc cu acesta afectiune nu traiesc mult timp, familia spera ca baiatul lor sa creasca si sa fie sanatos.

Sursa video: Daily Mail


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si