Parca s-a dezlantuit iadul pe Pamant in localitatea Rozavlea din Maramures!

Totul a inceput dupa slujba de ieri, cand credinciosii plecasera deja spre case. Cativa localnici care stau in apropierea bisericii au vazut valul de fum gros care iesea prin acoperis. In doar cateva secunde, focul a cuprins intreaga turla. In zadar au incercat credinciosii sa mai salveze cate ceva. Cand au ajuns pompierii nu mai era nimic de salvat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Oamenii au privit cum biserica la care se rugau pana mai ieri se transforma in cenusa si si-au varsat necazul pe pompieri. "O singura masina! fereasca Bunul si Induratul Dumnezeu!"

"Sa va fie rusine, in primul rand! Mergem si depunem plangere la ISU Baia Mare. Mergem acolo si va spargem pe toti! Se poate asa ceva! Trimiteti o masina la biserica! Arde!"

Picturi vechi de sute de ani, carti religioase, obiecte folosite la slujba, toate s-au facut scrum in urma incendiului.

In urma verificarilor, pompierii spun ca, cel mai probabil, dezastrul ar fi pornit de la o lumanare lasata aprinsa dupa slujba.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si