O concurentă din "Casa Iubirii" a izbucnit în lacrimi. "Mă afectează foarte tare"

Cu cât emisiunea "Casa Iubirii" se apropie de Marea Finală, cu atât presiunea își spune cuvântul. Tot mai mulți dintre concurenți reacționează exagerat atunci când sunt puși în ipostaze neplăcute. Cel mai recent caz este Nicoleta, care nu se află la prima repriză de lacrimi în "Casa Iubirii".

Author: Sorin Negru joi 11 august 2022 , 11:08

casa iubirii

Laura, cea mai nouă concurentă de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Laura, cea mai noua concurentă din "Casa Iubirii", a decis să le ofere câte un cadou simbolic tuturor băieților, pentru a le dovedi că nu a intrat pentru cineva anume.

Ea vrea să se apropie de fiecare în parte pentru a-i cunoaște mai bine. 

Citeste si: Kinga și Maria, schimb de replici dure în Casa iubirii! „Mult tupeu, Maria! Ai plâns jumătate de sezon”

Laura a ajuns pentru a doua oară în casa băieților, unde le-a oferit tuturor câte un mic cadou, pentru că aceștia să își amintească de ea cu drag.

Cum a făcut-o Laura să plângă pe Nicoleta

În clipa în care blondina a ajuns la Sorin, a numit-o pe actuala lui iubită, Natalia, nu Nicoleta. Dar Natalia nu este un nume oarecare, ci așa o chema pe fosta parteneră a lui Sorin din cadrul emisiunii.

Citeste si: Ionuț și Larisa, întâlnire romantică la munte. Ce s-a întâmplat între cei doi concurenți din Casa Iubirii?

A fost motivul pentru care Nicoleta s-a supărat cumplit, stăpânindu-și cu greu lacrimile.

Nicoleta este convinsă că Laura a confundat-o intenționat cu Natalia și a mărturisit că nu mai admite de acum înainte nimănui să fie confundată cu fosta iubita a lui Sorin.

Nicoleta: Mă afectează foarte tare

Nicoleta spune că nu mai suportă să audă în fiecare zi de două luni numele Natalia, potrivit KanalD.ro :  

„Mă afectează foarte tare! Nu mai vreau să aud că mă încurcă absolut nimeni! Am un nume, dacă cineva nu vrea să mă cheme Nicoleta trimiteți-mă acasă și măcar scap de un gând! De două luni aud în fiecare zi! Nu mai suport!”,  a spus Nicoleta în emisiunea de miercuri.

Citeste si: Nicoleta a izbucnit în lacrimi. Ce se întâmplă cu concurenta din Casa Iubirii?

Nicoleta nu este la prima repriză de lacrimi în emisiunea "Casa Iubirii" de la Kanal D. Ea a mai fost deranjată și în trecut de anumite cuvinte spuse de Bianca.  

Nu cu multe zile în urmă, Nicoleta și Sorin au avut un dialog spumos de la distanță despre cine cere pe cine de soț sau soție.

"Eu să te cer pe tine? Să vii cu inelul, să văd dacă se potrivește, dacă îmi place. Trebuie să îmi placă ca stil, că dacă nu e stilul meu înseamnă că nu mă cunoști", a reacționat Nicoleta. 

Citeste si: Kinga, amenințare în Casa Iubirii. Pe cine vrea tânăra să scoată din emisiune: ”Să vezi în gală, te dau afară”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si