O femeie a fost violata ore in sir de doi imigranti care au transmis oribilele imagini Live pe Facebook

Doi imigranti afgani in varsta de 18 si 20 de ani au fost arestati dupa ce au violat timp de mai multe ore o femeie. Oribilul atac a fost transmis de cei doi LIVE pe Facebook.

A.S., vineri 27 ianuarie 2017 , 11:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Atacul a avut loc saptamana trecuta in Suedia, iar politistii au fost alertati de o tanara care a vazut in timp real pe Facebook cum femeia este violata de cei doi afagani. Martora a declarat ca a vazut cum femeia a fost dezbracata de barbati inarmati si abuzata sexual pana la venirea politistilor, care au oprit filmarea.
Politistii au gasit-o pe femeie aproape inconstienta.
Un al treilea barbat in varsta de 24 de ani a fost arestat, fiind acuzat ca nu a raportat violul.
Politia a demarat o ancheta in acest caz, scrie The Sun.

Atacul a avut loc saptamana trecuta in Suedia, iar politistii au fost alertati de o tanara care a vazut in timp real pe Facebook cum femeia este violata de cei doi afagani.

Martora a declarat ca a vazut cum femeia a fost dezbracata de barbati inarmati si abuzata sexual pana la venirea politistilor, care au oprit filmarea.

Politistii au gasit-o pe femeie aproape inconstienta. Un al treilea barbat in varsta de 24 de ani a fost arestat, fiind acuzat ca nu a raportat violul. Politia a demarat o ancheta in acest caz, scrie The Sun.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si