O femeie a rămas însărcinată, dar a avut parte de șocul vieții ei

O femeie din Mexic își dorea cu disperare un copil: „Am vrut un copil, aș fi dat orice”.

marți 26 martie 2019 , 12:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Se spune că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, Universul va acționa în favoarea ta. Asta se pare că i s-a întâmplat unei femei din Mexic care își dorea cu ardoare un copil. Aceasta a urmat un tratament de fertilizare în vitro și visul ei s-a îndeplinit deoarece a avut nu un copil, nu doi, ci cinci copii.

Potrivit specialiștilor, probabilitatea că o naștere de cvintupleți să apară este de o dată la 52 de milioane de sarcini în toată lumea.

Citeste si: Un pacient cu sindromul Down moare în spital. Medicii au uitat să-i dea mâncare 20 de zile

Bebelușii s-au născut prin cezariană, după 32 de săptămâni de sarcină, pe 21 martie dimineața la un spital din capitala Mexicului.

„Întâi s-a născut o fetiță de 450 de grame, au urmat doi băieței și, la sfârșit, încă două fete. Ultima născută din echipă cântărea aproape un kilogram, 980 de grame mai exact. Copiii vor rămâne la maternitate cam o lună sau două. Când fiecare va cântări măcar un kilogram și 800 de grame își vor putea controla temperatura și se vor putea hrăni normal”, a explicat medicul.

„Am vrut unul, aș fi dat orice să am un copil, și iată acum am cinci! Sunt cel mai fericit, cel mai fericit”, a spus tatăl.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si