Bucurie mare pentru Eva, o fetiţă de 11 ani, după ce a participat pe scena concursului ”Suedezii au talent”. Micuţa este fiica unor medici români emigranţi, scrie 2daynews.ro. 
 

O fetiţă româncă de 11 ani, direct în finala ”Suedezii au talent”

 
Eva, la doar cei 11 anişori pe care îi are, a reuşit să impresioneze juriul concursului, mai ales cu prestaţia pe care a avut-o pe scenă.
Unul dintre membrii juriului a apăsat direct pe butonul care trimite concurentul în finala concursului!
 
Nici spectatorii nu s-au lăsat mai prejos. Aceştia s-au ridicat în picioare şi au aplaudat-o şi felicitat-o pe Eva, după ce a interpretat melodia ”Never enough”, a lui Loren Allred. 
 
Pagina de Faceebok a Ambasadei Suediei din Bucureşti a filmat întreaga scenă, când Eva a cântat şi a ridicat sala în picioare. Părinţii micuţei, Raluca şi Sorin, trăiesc în Suedia. Conform sursei citate, ”Raluca a fost rezident cardiolog la Spitalul Floreasca din Bucureşti, iar în prezent conduce o unitate de cardiologie în cadrul Spitalului Universitar Skåne, în timp ce soţul ei este medic ortoped la Spitalul Kristianstad”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si