Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață, pe DN 57B, în Oravița, la intersecția cu Marila, în care a fost implicat un singur autovehicul: o mașină de gunoi care a căzut într-o râpă, potrivit presei locale.

Citeste si: Moarte cumplită pentru un subofițer. A murit noaptea trecută după ce a căzut cu bicicleta

La fața locului au acționat pompierii orăvițeni cu o autospecială pentru stins incendii și descarcerare  și o ambulanță SMURD , dar și un echipaj medical de la Ambulanță.

În urma nefericitului accident, a fost constatat decesul uneia dintre victime, celelalte două, rănite, fiind preluate de Ambulanță, informează Caon.ro.

Victima, prinsă sub mașina de gunoi

Dintre cele trei victime, una a fost prinsă sub camionul de gunoi, la locul accidentului venind în sprijin descarcerarea grea de la Detașamentul de Pompieri din Caransebeș.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Politician și om de fotbal din Sibiu, mort într-un accident înfiorător pe Valea Oltului

Răniţii au fost preluaţi de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Accident grav în Vrancea. Un camion ce transporta bare de fier s-a răsturnat peste un solar de legume

La faţa locului acţionează pompierii militari din Oraviţa, cu o autospecială prevăzută cu echipament de descarcerare.

Ce a transmis Poliția din Caraș Severin

Potrivit Poliției Caraș-Severin, s-a stabilit că în timp ce un bărbat conducea o autoutilitară de salubrizare pe DN 57B, în direcția Oravița, a pierdut controlul asupra direcției de mers, autoutilitara răsturnându-se într-o râpă din stânga sensului său de deplasare.

"În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager, conducătorul auto și celălalt pasager reușind să sară din mașină“, au transmis polițiștii bănățeni.

În urma investigațiilor făcute de cei de la Ambulanță, bărbatul prins sub camion nu prezenta semne vitale.

Conform sursei citate, cele trei victime au 39, 53 și 54 de ani. Cei doi supraviețuitori au scăpat fără probleme medicale grave.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si