O menajeră a fost chemată să cureţe o casă uriaşă! Când a aflat cine era proprietarul, cu greu şi-a stăpânit lacrimile!

O menajera a avut parte de cea mai mare surpriză a vieţii ei.

Webeditor: E. V. miercuri 21 noiembrie 2018 , 14:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
 
Cara Simmons, o menajeră care creştea singură cei trei copii, a avut parte de o experienţă pe care nu o va uita niciodată. Femeia a fost chemată să cureţe şi să facă ordine într-o casă uriaşă pentru un eveniment foarte important.
Când a ajuns acolo femeia a aflat cu stupoare că o altă menajeră fusese deja acolo şi că nu mai avea nimic de făcut.
 
 
I s-a spus, însă, că petrecerea care urma era una foarte importantă şi că va fi nevoie ca ea să deguste preparatele ce urmau să fie servite. Aşa a ajuns această femeie care nu îşi permitea nici măcar să meargă la restaurant să mănânce mâncare gătită de Manny Slomovits, unul dintre cei mai renumiţi bucătari. 
 
 
După ce a mâncat din gustările foarte scumpe, la uşă au apărut doi maseuri profesionişti care ar fi trebuit să-i ajute pe invitaţi să se relaxeze.
Ei i-au spus menajerei că pentru a se încălzi au nevoie ca ea să-i lase să-i facă masaj. Încântată de ceea ce i se întâmpla, menajera s-a bucurat de un răsfăţ de zile mari. 
 
 
Când credea că nu mai are ce să i se întâmple, Cara a fost chemată de presupusa proprietară a casei care i-a spus că îşi schimbă garderoba şi poate să îşi aleagă toate hainele care îi plac. Surpriza cea mai mare a fost însă atunci când la uşă a sunat un curier care i-a adus toate lucrurile ei de acasă şi i-a dezvăluit că adevăratul propritar al casei era chiar ea. 
 
 
Familia menajerei o înscrisese pe femeie la o emisiunea care se numeşte „Prank it forward” şi care în fiecare episod răsplăteşte câte o persoană care merită. Aşadar, după o zi de răsfăţ, femeia a aflat că este propritarul unei case de vis. 
 
sursa foto: kiwireport.com

Citeste si: Primele declarații ale mamei fetei al cărei corp neînsuflețit a fost găsit în lada unei canapele. Ce le-a spus femeia anchetatorilor- kanald.ro

Citeste si: "Din păcate" Medicii au făcut anunțul înfiorător despre Dana Roba, după ce bruneta a fost operată pe creier! Care sunt șansele de recuperare, în aceste momente- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si