O modă stupidă printre proaspeții liceeni a dus la moartea tragică a lui Gabriel

Tragedie la Vaslui. Un adolescent eminent la învățătură, în vârstă de 15 ani a murit, miercuri seara, după ce s-a înecat într-una din bălțile bazei de agrement “Clubul Pescarilor” din Zona Industrială.

R.B., joi 18 iulie 2019 , 10:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gabriel U. ieșise cu mai mulți prieteni să sărbătorească intrarea la liceu, fiind admis la una dintre cele mai bune clase de la “Mihail Kogălniceanu” (Matematică-Informatică). Din câte se pare, aceștia consumaseră băuturi alcoolice înainte de a intra în apă, dar martorii spun că Gabriel gustase doar un pic dintr-un pahar de bere.

Citeste si: Un copil de 14 ani s-a sinucis în fața prietenilor săi

Dupã ce i-au găsit șlapii și telefonul pe malul bălții, amicii lui au crezut că le face o farsă și au început să îl caute. Abia după câteva minute, aceștia au anunțat administrația bazei de agrement, care a sunat la 112.

Citeste si: Două fete s-au înecat într-un pârâu din Caracal

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care l-au căutat mai bine de două ore pe băiat. Adolescentul a fost găsit în jurul orei 20:30, pe fundul bălții, înfipt în mâl. Prietenii lui au spus că Gabriel nu știa să înoate și cu toate astea s-a băgat unde era apa mai mare. În timpul căutărilor tatăl lui Gabriel se ruga în genunchi pentru o minune.

Sursa: vremeanoua.ro

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si