O profesoara si-a intrebat elevii ce ar vrea ca ea sa stie despre ei. Raspunsurile copiilor de 8 anisori au fost sfasietoare: "As vrea ca profesoara mea sa stie ca mama are cancer"

O profesoara de la o scoala primara din Colorado, SUA, a vrut sa afle mai multe despre elevii ei si le-a dat o simpla tema. Kyle Schwartz si-a rugat elevii de 8 si 9 ani sa completeze urmatoarea fraza: „As vrea ca profesoara mea sa stie...”. Raspunsurile copiilor au fost sfasietoare, multi dintre ei confruntandu-se cu probleme covarsitoare.

A.C., joi 01 septembrie 2016 , 17:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„As vrea ca profesoara mea stie ca locuiesc cu familia mea intr-un adapost”, a scris un elev, potrivit The Independent.

Multe dintre raspunsurile lor au scos la iveala probleme majore: „As vrea ca profesoara mea sa stie ca mama mea a fost diagnosticata cu cancer si am fost in trei case diferite in acest an”.

O alta fetita a scris: „As vrea ca profesoara mea sa stie ca lucrarea mea nu e semnata pentru ca mama mea nu e niciodata acasa”, in timp ce altul a vrut ca ea sa stie ca e mult mai destept decat il considera ea.

„As vrea ca profesoara mea sa stie ca imi e dor de tatal meu, deportat in Mexico. Nu l-am mai vazut de sase ani”, a scris un baietel.

Altii si-au dezvaluit pasiunile: „As vrea ca profesoara mea sa stie ca vreau sa merg la facultate”, in timp ce altul a scris ca „ar face orice pentru animale”.

Unul dintre copii a scris: „As vrea ca profesoara mea sa stie ca nu am creioane acasa ca sa imi pot face tema”.

Profesoara a postat multe dintre raspunsurile elevilor pe retele de socializare in speranta ca astfel se va lega o relatie mai apropiata intre ea si copii.

Tin la fiecare dintre elevii mei si nu vreau ca ei sa aiba de suferit din cauza saracieim ceea ce ma motiveaza si mai mult sa am grija de ei”, a declarat ea.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si