O reteta delicioasa! Cozonacul reinventat care iti umple casa de miros de toamna

Toamna se simte cel mai bine, în bucătăriile gospodinelor, care combină aromele pentru a obţine ,cele mai gustoase deserturi. ##VIDEO27707##

joi 06 octombrie 2016 , 19:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cu siguranţă, cu toţii aţi mâncat cozonac iata un secret: dacă umpleţi aluatul cu dovleac, scorţişoară şi piper veţi obţine un rezultat delicios.

 

Toamna se simte cel mai bine, în bucătăriile gospodinelor, care combină aromele pentru a obţine ,cele mai gustoase deserturi.
Cu siguranţă, cu toţii aţi mâncat cozonac iata un secret: dacă umpleţi aluatul cu dovleac, scorţişoară şi piper veţi obţine un rezultat delicios.
E plina piata de dovleci mari cat caleasca Cenusaresei si gata sa se transforme in delicii la cuptor.
Suflecati-va manecile si treceti la treaba! Dupa ce incorporati totul cu putin lapte, incepe munca cea mai grea: framantatul.
Dupa ce l-am framantat bine si am vazut ca se dezlipeste de pe mana si dupa ce vedem ca are o consistenta buna il lasam la dospit. Cat o sa stea la dospit? Si o jumatate de ora, 40 de minute.
Timp berechet sa ne ocupam de umplutura.
Atat de bine miroase, incat nu putem sta deoparte. Vorb-aceea, unde-s doua puterea creste si se reduce si timpul de asteptare.
Si ingredientele secrete, fara de care nu s-ar desavarsi gustul.
Putin piper ca sa accentueze gustul cu o lingura de gris ca sa aiba consistenta.
Scoatem aluatul dospit, il intindem, il umplem, il rulam si... la cuptor cu el!
respiro scurt
Imediat ce trece testul scobitorii, putem profita de gustosul rezultat. S-aveti pofta!



E plina piata de dovleci mari cat caleasca Cenusaresei si gata sa se transforme
in delicii la cuptor. 
Suflecati-va manecile si treceti la treaba! Dupa ce incorporati totul cu putin lapte, incepe munca cea mai grea: framantatul.


Dupa ce l-am framantat bine si am vazut ca se dezlipeste de pe mana si dupa ce vedem ca are o consistenta buna il lasam la dospit. Cat o sa stea la dospit? Si o jumatate de ora, 40 de minute.

Timp berechet sa ne ocupam de umplutura. 




Atat de bine miroase, incat nu putem sta deoparte. Vorba aceea, unde-s doua puterea creste si se reduce si timpul de asteptare.


Si ingredientele secrete, fara de care nu s-ar desavarsi gustul.


Putin piper ca sa accentueze gustul cu o lingura de gris ca sa aiba consistenta.

Scoatem aluatul dospit, il intindem, il umplem, il rulam si...

la cuptor cu el! 

Imediat ce trece testul scobitorii, putem profita de gustosul rezultat. S-aveti pofta!


 


Abonează-te pe

TAGURI
Life
Partenerii nostri
kanald.ro
Harun din serialul "Hercai", poveste intensa de iubire alaturi de una... Harun din serialul "Hercai", poveste intensa de iubire alaturi de una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iata cine i-a cucerit inima carismaticului Ahmet Kayakesen!
spotmedia.ro
În „locuințele pentru tineri” cu chirii modice din centrul Capitalei stau (foști)... În „locuințele pentru tineri” cu chirii modice din centrul Capitalei stau (foști) angajați ai Primăriei Sectorului 1, cu salarii de peste 5.000 de lei
spotmedia.ro
Bucureștenii plătesc lunar aproape 6,5 milioane de euro pentru salariile angajaților... Bucureștenii plătesc lunar aproape 6,5 milioane de euro pentru salariile angajaților din cele 7 primării din Capitală. Unde se duc cei mai mulți bani
b1.ro
Veste de ultimă oră despre Oana Sârbu! (FOTO) Veste de ultimă oră despre Oana Sârbu! (FOTO)
infoactual.ro
Fosta soție a lui Elvis Presley arată ca o mumie! Operațiile estetice au desfigurat-o Fosta soție a lui Elvis Presley arată ca o mumie! Operațiile estetice au desfigurat-o
infoactual.ro
12 mai, sărbătoare cu cruce albastră! Orice bun creștin trebuie să știe asta 12 mai, sărbătoare cu cruce albastră! Orice bun creștin trebuie să știe asta
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si