O şoferiţă cere Primăriei daune de 50.000 de euro pentru că şi-a făcut praf bolidul într-o groapă! Răspunsul incredibil al autorităţilor

O şoferiţă vrea bani de la Primăria din Curtea de Argeş, după ce, şi-a făcut praf maşina de lux, într-o groapă neastupată din mijlocul drumului.

C.L., sâmbătă 20 octombrie 2018 , 09:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Femeia, din Piteşti, a fost la un pas de tragedie, după ce maşina pe care o conducea, un Mercedes nou-nouţ, a intrat într-o groapă de pe un drum din Curtea de Argeş. Maşina a fost grav avariată, iar şoferiţa s-a ales cu o sperietură zdravănă.

Piteşteanca a dat în judecată Primăria Curtea de Argeş, căreia îi cere acum daune materiale în valoare de apropae 50.000 de euro, adică valoarea reparaţiilor pentru maşina distrusă prin căzătura în groapa nesemnalizată.

”Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat teafără şi că familia mă are si acum alături de ea! Nu pot crede că o administraţie de oraş cu pretenţii efectuează lucrări şi nu semnalizează pericolele rezultate. Primăria este administratorul drumurilor în interiorul localităţilor, deci responsabilitatea este a lor. Plătim taxe, impozite, roviniete pentru ce? Să ne riscăm vieţile din cauza incompetenţei lor?”,a declarat Corina F, femeia a cărei masină a fost distrusă, citată de presa locală.

De altfel, reprezentanţii Primăriei Curtea de Argeş, întrebaţi despre groapa nesemnalizată, de jurnaliştii de la Ziarul Profit, au răspuns că incidentul a avut loc în afara orelor de program:  ”La Curtea de Argeş nu punem panouri de semnalizare decât până la ora 16:00. Asta e ora la care terminăm programul!”

foto: Ziarul Profit

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si