O soferita de 54 de ani din Constanta a facut prapad! A distrus 11 masini parcate, un stalp de electricitate si s-a rasturnat cu masina de mai multe ori
Actual

O soferita de 54 de ani din Constanta a facut prapad! A distrus 11 masini parcate, un stalp de electricitate si s-a rasturnat cu masina de mai multe ori

V.P.
13 feb 2018

Prapad a facut o soferita pe strazile din Constanta. A distrus nu mai putin de 11 masini parcate, dar si un stalp de electricitate dupa ce a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina de mai multe ori. Din fericire, femeia a suferit doar rani usoare. Va trebui sa achite însa pagubele, care se ridica la zeci de mii de euro.

- Dar ce viteza sa fi avut? In jur de 150 de kilometri la ora. Altfel nu avea cum.Imaginile, desprinse parca dintr-un film au avut loc noaptea trecuta pe o strada din Constanta. Femeia, de 54 de ani, a pierdut controlul volanului si a facut prapad.

- A venit dinspre Gara o doamna, cica a ramas cu piciorul pe acceleratie si a ras 11 masini de aici pana la banca, in parcare.

Oamenii au iesit in strada dupa ce au auzit o bubuitura care parca ar fi fost provocata de o bomba.

-S-a auzit ca o explozie foarte puternica, prima oara ma crezut ca s-a intamplat ceva la blocul vecin. Am aruncat un ochi pe geam, pentru ca stau la un etaj superior si am vazut toata scena.

Politistii spun ca femeia venea de pe bulevardul 1 Decembrie. La un moment dat a pierdut controlul volanului, iar masina ei s-a rostogolit ca o minge, care a darmat un stalp de beton si a distrus 11 masini parcate : doua  aflate pe trotuar si alte 9 intr-o parcare.  

Soferita  care a provocat accidentul  a scapat cu viata. Aceasta ar fi fost scoasa afara de un om care se afla in zona.

- Striga ajutor, ajutor. M-am dus. A luat un cutit si a taiat centura si a salvat-o.

A ajuns la spital cu rani minore, dar in urma a lasat pagube de zeci de mii de euro.

- Mai poate fi recuperate ceva din masina dumneavoastra? Nu cred, dauna totala. V-ati uitat? Nu pentru ca nu pot sa ajung pana acolo.

-Aveti doua masini lovite? Care dintre ele? Asta neagra si cealalta neagra de acolo. M-a sunat un coleg si mi-a spus ca sunt praf facute. Eu am crezut ca e o gluma, dar…

Politistii i-au intocmit soferitei dosar penal, iar femeia va trebui sa suporte acum toate pagubele produse.

viewscnt
TAGURI: constanta

Urmareste-ne pe Facebook