În videoclipul postat pe TikTok, tânăra româncă care participa la o nuntă, s-a filmat cum scrie pe plicul pentru dar ce cheltuieli a trebuit să îndure pentru a se pregăti de eveniment.

Citește și: "Barbie din viața reală", acuzată că a creat o sectă "paranormală" și își otrăvește adepții cu mercur

Cu toate că rezultatul a fost doar o glumă, înregistrarea a părut una cât se poate de reală.

Femeia participă în calitate de  invitată la o nuntă și se află la una dintre mese. Se pare că totul a fost regizat să aibă loc chiar atunci când femeia pune banii în plicul de dar. 

Câți bani le-au rămas mirilor? Femeia, neputincioasă: „Asta e tot ce mai am” 

Așezată la masă, în loc să-și scrie numele pe plic, femeia a început să scrie cheltuielile pe care le-a avut pentru a participa la eveniment. Cu foarte mult umor, tânăra a notat fiecare detaliu, începând cu rochia, care a costat nici mai mult, nici mai puțin de 700 de lei, urmând pantofii, pentru care a scos din buzunar 200 de lei, machiajul în valoare de 250 de lei, coafura la 200 de lei, iar nuntașa nu a uitat să menționeze și transportul, care s-a ridicat la suma de 100 de lei.

O tânără a făcut senzație pe internet cu o parodie făcută la o nuntă. Câți bani le-a lăsat în plic mirilor, după ce a calculat toate cheltuielile. VIDEO viral

Citește și: Oamenii vor să protejeze mediul prin mișcarea „fără spălare”. O pereche de lenjerie intimă este purtată și o săptămână

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Cu un simț al umorului bine dezvoltat, femeia și-a notat pe plic sumele corespunzătoare și a adăugat că pentru darul de nuntă i-au mai rămas doar 4 lei. Ajutându-se de o brumă de autoironie, nuntașa a scris pe plic „Asta e tot ce mai am”.

Videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare

O tânără a făcut senzație pe internet cu o parodie făcută la o nuntă. Câți bani le-a lăsat în plic mirilor, după ce a calculat toate cheltuielile. VIDEO viral

Imaginile video au ajuns virale pe rețelele de socializare, acolo unde au adunat rapid mii de aprecieri și comentarii, datorită abordării comice aleasă de creatoare, fiind ușor de înțeles pentru mulți. Utilizatorii au aplaudat ingeniozitatea și simțul său amuzant, aducându-și propriile glume și remarci hazlii.

„După calculele mele, ar fi trebuit să primești înapoi 200 de lei de la mireasă”, a răspuns cu umor unul dintre internauții care au văzut videoclipul.

Citește și: FOTO- Cine este influencerița care și-a lansat păpușa „clonă”? „Adepții mei și-au dorit întotdeauna să aibă întâlniri intime cu mine”

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Detaliile "ascunse" în cazul morții lui Andrei Versace. Imaginile arată că a avut un sfârșit brutal- radioimpuls.ro

Trebuia să le pui bonurile în plic, poate recuperai ceva”,  a mai completat cineva în același spirit de glumă.

La scurt timp după ce a fost încărcat pe TikTok, clipul a devenit viral, fiind distribuit de numeroși utilizatori entuziasmați de umorul autentic și de povestea relatabilă pentru mulți care se pregătesc pentru o nuntă.

Astfel de parodii amuzante și originale aduc o notă de bucurie în spațiul online și atrag în jurul lor o comunitate de oameni care apreciază simțul umorului și abordările creative.

@alina.mihaela.rotaru28 Asta-i viața… #nuntaromaneasca #funny ♬ original sound- Mihaela Rotaru

Citește și: FOTO- Modelul cu o singură sprânceană a ajuns să primească mesaje înfiorătoare: „Îmi spun că ar trebui să mor”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si