O tânără de 17 ani din Rovinari a fost torturată și umilită de iubit în ultimul hal, dar tot ea l-a scăpat de închisoare! E INCREDIBIL cum și-a salvat propriul călău

O fată în vârstă de 17 ani, din Rovinari, torturată şi umilită de iubit, şi-a salvat călăul de închisoare după ce şi-a retras plângerea, însă a ajuns să fie judecată pentru favorizarea făptuitorului.

Author: C.I.P. joi 31 ianuarie 2019 , 15:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fiică a unui pastor penticostal, tânăra a ales să îşi salveze călăul de închisoare şi şi-a retras plângerea depusă la Poliţie.

Drept urmare, agresorul, Daniel Duma, în vârstă de 26 de ani, a scăpat de mai multe acuzaţii grave, printre care viol, ameninţare şi lovire.

Astfel, el a fost condamnat doar la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru lipsire de libertate.

Fata de 17 ani şi-a schimbat declaraţiile date în faţa instanţei, motiv pentru care procurorul de caz a decis să o cerceteze pentru favorizarea făptuitorului.

În urmă cu câteva zile, tânăra a fost condamnată la măsura educativă a supravegherii pe o durată de patru luni.

Drama prin care a trecut tânăra de 27 de ani, din Rovinari, judeţul Gorj, s-a întâmplat în perioada 2-4 aprilie 2016, atunci când fata a plecat în Germania, alături de iubitul ei, cu acceptul părinţilor.

Pe drum, fata a aflat că iubitul ei avea o soţie, dar şi un copil, motiv pentru care i-a cerut lui Duma să o ducă înapoi acasă.

Daniel Duma a ales însă să o ducă în zona oraşului Petrila, pe marginea unui râu, dar şi în zona Cheile Roşiei, iar timp de trei zile a torturat-o, a violat-o şi a umilit-o într-un mod inimaginabil.

Potrivit datelor din dosar, agresorul a ţinut-o pe tânără în apă, timp de 10 minute, şi a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele.

"Inculpatul i-a desfăcut picioarele, i-a dat jos pantalonii fără voia ei şi a tăiat-o cu briceagul în zona genitală, după care a întreţinut cu minora un raport sexual normal, împotriva voinţei ei, iar după ce a terminat actul sexual, a început să o lovească pe persoana vătămată din nou cu pumnii şi cu picioarele", se arată în dosar.

Fata a scăpat de ororile prin care a trecut pe data de 4 aprilie 2016, atunci când maşina în care se afla alături de călău a fost oprită în trafic, pentru un control de rutină.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si