Creștinii merg adesea să se spovedească. Aceștia aleg să-și mărturisească păcatele comise, în fața preotului, pentru a fi iertate de Dumnezeu. Doi tineri din Italia au creat o platformă prin care oamenii se pot spovedi în fața sfinților preferați, iar inteligența artificială le va răspunde.

Citește și: Ce rol are asteroidul Vesta in astrologie. Cum influențează poziția lui in astrograma

Spovedania este o taină a creștinismului, unde se spun păcatele spre a fi iertate de către Dumnezeu. Preoții au rolul de a-i ghida pe credincioși, dar acum, se poate face totul online. S-a creat o platformă, unde, acest proces a fost simplificat, iar totul se poate face de acasă.

Spovedanie online

În Italia există un site unde oamenii intră pentru a fi mai aproape de divinitate. Se pot spovedi online în fața sfinților preferați, gama din care pot alege este una destul de mare, de la San Francesco, San Gennaro ori Santa Rita.

Un credincios a explicat cum s-a simțit în timpul spovedaniei online. Bărbatul l-a ales pe Padre Pio fiindcă era disponibil, ceilalți sfinți aveau un timp de așteptare mult prea mare. Cu ajutorul inteligenței artificiale „sfântul” i-a oferit mai multe sfaturi pe care să le urmeze, oferindu-i o perspectivă nouă.

La final, i-a fost trimisă și o icoană pe email.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce i-a făcut Iancu Sterp lui Jador în momentul în care l-a văzut, după ce mama Geta l-a jignit- wowbiz.ro

Citește și: Credință la înălțime

Această platformă a fost creată de doi tineri. Ei au venit cu ideea în timpul pandemiei când nu s-a putut organiza pelerinajul anual de la Padova, la biserica San Antonio.

Citește și: Sânzienele sau Drăgaica. Legenda, tradiții si superstiții

Cei doi au organizat și un eveniment online, unde au avut un public numeros, peste 50.000 de credincioși au venit alături de ei. Au decis să creeze un astfel de site după ce au aflat că dorința creștinilor este de a vorbi și a fi ascultați de sfinții preferați, reușind să primească cele mai bune sfaturi cu privire la situația în care se află.

Prin intermediul platformei, oamenii sunt liberi să-și spună cele mai intime gânduri, dar și problemele prin care trec, fără să aibă nicio rușine sau să fie constrânși.

Citește și: Zodiac Chinezesc: Anul 2023 este Anul Speranței. Zodiile hărăzite cu noroc în Anul Iepurelui de Apă. Vor avea parte de o perioadă magică


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si