Oana, internată cu Viorel Lis la spital. "I s-a degradat foarte mult starea. Nu mai poate merge singur"

Oana Lis a publicat un mesaj emoționant, joi dimineața, pe pagina de Facebook. Ea mărturisește că este internată de mai multe zile alături de soțul ei, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, a cărui stare de sănătate s-a degradat foarte mult în ultima săptămână.

Author: Sorin Negru joi 28 iulie 2022 , 12:39

oana viorel lis

Oana și Viorel Lis, un cuplu puternic, deși îi despart 36 de ani

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Viața nu e lapte și miere... decât in social media, în filme și in poveștile Disney!!!...In realitate lucrurile ni-i se întâmpla și cu bune și cu mai putin bune",

scrie Oana Lis pe pagina personală de  Facebook.

Citeste si: Oana Lis trece prin momente de cumpănă: „A murit! Îl iert pentru tot!”

Oana Lis spune că starea de sănătate a fostului edil al Capitalei s-a degradat mult într-o săptămână și nu mai poate merge singur deloc.  

"Voiam să vă zic că de luni sunt internată intr- un spital de recuperare cu Viorel ca i s-a degradat f mult starea intr o săptămână...nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo sansa ca să se recupereze si sa nu cada la pat, trebuia să fac asta pentru el si bineînțeles am si eu durerile mele de tratat...",

a scris Oana Lis.

Citeste si: Viorel Lis, în centrul unui scandal de proporții. Totul a pornit de la bani

Viorel Lis a împlinit în luna februarie vârsta de 79 de ani. El s-a aflat la conducerea primăriei Capitalei între anii 1997 și 2000, pe timpul guvernării Convenției Democrate.

Oana Lis speră în "susținerea energetică"

Oana Lis își roagă prietenii de pe rețelele de socializare să se roage pentru soțul ei și să-i transmită un gând bun "pentru ca eu cred in energii si daca sunteti aici pe pagina mea...aveti energie bună in suflet si gând".

Citeste si: Viorel Lis, de urgență la spital. Ce problemă a întâmpinat fostul primar al Capitalei?

Soția fostului edil al Capitalei spune că susținerea energetică a funcționat și în trecut: "Cu ajutorul medicilor si asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac si cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat...eu sper într-o ameliorare pentru ca calitatea vietii contează la orice vârstă. Doamne ajută!"

Cine este Oana Lis

Oana Lis are 43 de ani, ea s-a născut pe 19 martie 1979 la Constanţa, într-o familie modestă.

După ce a absolvit Facultatea Hyperion din Bucureşti, Oana Lis s-a angajat la Primăria Capitalei, chiar pe vremea când actualul său soţ era primar.

viorel lis

Oana Lis și Viorel Lis

[Sursa foto: Facebook ]

Cu toate că atunci se declara un om căsătorit și împlinit, Viorel Lis și-a părăsit soția, pe Tudora Lis, pentru a-și petrece restul vieții alături de Oana.

Cei doi au pășit în fața altarului în anul 2011 și au organizat o nuntă spectaculoasă la București, unde au fost invitați cei mai influenți oameni din țară.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si