Octavian Tilici, eroul în straie de cerșetor. Și-a salvat fiica de la moarte, dar statul îi dă o lovitură grea

M.C.B., luni 10 decembrie 2018 , 21:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Eroul în straie de cerșetor- care și-a salvat fiica de la moarte, are din nou nevoie de ajutorul nostru. În urmă cu 2 ani va prezentăm povestea lui Octavian Tilici, care locuia într-o mașină abandonată. După ce a primit de la telespectatorii Kanal D o rulotă, poliția locală din Constanța l-a amendat recent pentru că își ține casă pe două roți într-o zona unde nu are voie. 
 
Credință în Dumnezeu și gândul că și-a salvat copilul de la moarte- această este  toată averea lui Octavian Tilici. Doar asta îl mai face să se trezească dimineață, când se roagă să nu piară în rulotă bântuită de frig și singurătate.
   
Pare greu de crezut, dar în urmă cu doi ani l-am găsit pe acest bătrân într-o situație și mai grea. Omul dormea atunci într-o mică mașînă roșie abandonată și spunea că visează la o rulotă pe care să și-o preschimbe în casă. Dorința lui, prezentată la Știrile Kanal D, a fost auzită de un tânăr cu suflet mare, care în 2016 i-a oferit bărbatului o locuința pe 4 roți. 
 
După o rază de speranța, bătrânul are acum alte greutăți. A fost izgonit cu rulotă de pe un teren unde se construiesc blocuri și s-a mutat într-o zona sărăcăcioasă a Constanței, unde a sperat că va fi lăsat în pace.
Dar poliția locală l-a amendat pentru că a parcat casă mobilă într-un loc unde e interzis.

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a... Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si